18.04.2019
Schimbare de look impresionanta pentru Tina Karol. Blondina i-a lasat pe toti cu gura cascata
Ultimele editii ale Vocei Ucrainei aduc in atentia spectatorilor nu doar show-uri de exceptie si invitati speciali, dar si schimbari de look surprinzatoare.

Cea care a uimit pe toata lumea cu lookul abordat in ultima emisiune a fost Tina Karol. Pentru momentul muzical sustinut impreuna cu echipa sa, aceasta a purtat o coafura extravaganta si o rochie pe potriva, care aducea usor aminte de stilul lui Lady Gaga la inceputul carierei sale.

Jurata a optat pentru o tunsoare bob de-un blond luminos, iar pentru varfurile parului a ales un roz strident in nuanta fucsia. Publicul si prezentatorii au apreciat indrazneala artistei. Schimbarea insa nu este una de durata, intrucat Tina a apelat doar la o peruca.

Si tinuta artistei a fost una memorabila. Frumoasa blondina a optat pentru o rochie mini neagra cu print asimetric, pe care a asortat-o cu o pereche de cizme de un argintiu metalic.

Outfit-ul s-a potrivit perfect cu intregul concept al evolutiei muzicale sustinute de Tina si cei doi baieti din echipa sa.

Urmareste momentul in videoul ce urmeaza:

Tu ce parere ai? Iti place lookul abordat de Tina in cadrul evolutiei la Vocea Ucrainei sau o preferi naturala?

Sursa foto: Instagram.com/ Tina Karol

Sursa video: YouTube.com/ Golos Krainy

Articole din aceeasi categorie