12.07.2019
Dragoste, dar nu pana la adanci batraneti. Vezi cele mai rasunatoare divorturi din ultima perioada
Se spune ca dragostea dureaza trei ani, iar dupa, e respect, prietenie si afectiune. In cazul lor, a tinut mai mult de trei ani, totusi nu pana la adanci batraneti, asa cum si-au jurat in ziua in care au devenit sot si sotie. Cupluri a caror viata parea de invidiat si-au spus „adio” si au luat-o pe cai diferite. Vezi in continuare cele mai rasunatoare divorturi din ultima perioada.

Igor Stribitchi si Olga Busuioc

Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri celebre de la noi din tara, insa, dupa un mariaj de 7 ani, cei doi s-au despartit. Motivul divortului a ramas la nivel de zvon mult timp. Se pare insa ca unul dintre ei traia o poveste de dragoste cu altcineva. Cea care a spulberat zvonurile a fost Olga, care, l-a inceput de an s-a mutat la Barcelona si s-a afisat alaturi de un alt barbat. Si Igor pare sa-si fi refacut viata rapid, devenind tatic acum jumatate de an. Acesta a preferat insa sa ramana discret.

Diana Voevutki si Mihai Sova

Se pare ca la ei chiar trei ani a durat. S-au casatorit in 2016 si au trait o poveste de dragoste ce nu parea sa aiba un final atat de neasteptat. Era un cuplu extrem de fericit, solid si matur. In primavara acestui an, designerul a surprins pe toata lumea, anuntand ca divorteaza. Aceasta a spus ca nu e dezamagita in dragoste, ci pur si simplu a simtit ca ea si sotul ei sunt pe unde diferite. De asemenea, designerul a afirmat ca fiecare om are o viata prea scurta ca sa fie nefericit. Diana Voievutki si Mihai Sova au impreuna o fetita, iar Diana mai are un baiat din casnicia anterioara.

Radu Zaplitnii si Violeta Grecu

Au fost, pana nu demult un cuplu frumos de artisti, care a reusit sa obtina succes peste hoatre, el fiind un acordeonist apreciat in Italia, iar ea prima femeie care a cantat pe gondole venetiene. Radu Zaplitnii a afirmat la O seara perfecta ca in familia lor lucrurile nu mai mergeau de 5 ani, insa, abia la inceputul acestui an, adevarul a iesit la iveala, atunci cand acesta s-a recasatorit cu interpreta Dana Marchitan. Cei doi au inceput o relatie inca in luna august, 2018, dar au tinut-o in secret. Acordeonistul a declarat ca s-a despartit amical de Violeta Grecu si au ramas sa lucreze impreuna.

Gabi Marcu si Cristina Evtodii

In aceasta primavara, dupa 6 ani si 6 luni de relatie au decis sa-si spuna „adio” si jurnalistii Gabi Marcu si Cristina Evtodii. Cei doi s-au casatorit in 2016 si pareau de nedespartit. Vestea despre divort a fost data de Cristina printr-o postare pe retelele de socializare. Aceasta nu a spus motivul, mentionand doar ca s-au depasit niste limite.

Citeste si: Ei nu pot sta casatoriti. Staruri de la Hollywood cu cele mai multe divorturi

Articole din aceeasi categorie