24.05.2019
Ce crede Alsu despre decizia Pervii Kanal de a anula rezultatele finalei „Golos. Deti”. Interpreta a venit cu o reactie
Recent, a fost anuntat faptul ca in urma verificarii rezultatelor de la finala „Golos. Deti” de catre Group IB, s-a decis anularea voturilor.

Astfel, detinatoarea trofeului, Mikella Abramova, fiica cantaretei Alsu si a omului de afaceri, Ian Abramov, a ramas fara trofeu.

Ca solutie, Pervii Kanal a hotarat organizarea repetata a finalei concursului muzical.

Mult timp, rudele si reprezentantii Mikellei nu au comentat intreaga situatie. Zilele trecute, in cadrul unei emisiuni radio de la postul „Серебряный дождь”, interpreta a vorbit despre decizia organizatorilor. 

Potrivit cantaretei, fiica ei si ceilalti participanti ai proiectului sunt „implicati in jocurile celor de la Pervii Kanal. Dar cred ca totul ar trebui sa se termine bine.", a conchis Alsu.

Jurnalistii au fost curiosi sa afla daca Mikella va participa la „noua” finala. Cantareata a hotarat sa pastreze intriga, mentionand doar ca: „Mikella a luat singura decizia de a participa pentru prima oara. Cred ca si acum ar trebui sa hotarasca de sine statator."



Amintim ca editia speciala cu finalistii show-ului „Golos. Deti” va avea loc astazi. Nu se stie exact cine va onora evenimentul cu prezenta sa. Pana acum unul dintre cei 3 jurati ai concursului, Svetlana Loboda, cea care i-a fost mentor Mikellei, a renuntat sa participe. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie