12.07.2019
A vrut sa-si arate manichiura excentrica, dar toata lumea a observat inelul. Ce vedeta s-a logodit
Rapperita a avut mai mult iubiti celebri, insa acum se pare ca treaba este cat se poate de serioasa.

Iggy Azalea este mereu in atentia tabloidelor atat prin tinutele sale provocatoare, cat si prin relatiile sale amoroase. 

Iggy si-a uimit fanii de pe Instagram cu manichiura excentrica, dar mai ales cu inelul de logodna spectaculos. Fanii au felicitat-o pentru eveniment si au fost impresionati de marimea diamantului.

Artista s-a logodit cu rapperul american, Playboi Carti, cu cinci ani mai tanar decat ea. Admiratorii ei i-au atras atentia in trecut in legatura cu aceasta diferenta de varsta.

„A implinit 23 de ani, deci e cu cinci ani mai tanar ca mine. Este asa de neobisnuit pentru voi? Pentru ca in cercurile mele de prieteni nimeni nu are fix aceeasi varsta cu partenerul. Va purtati de parca el ar fi un pustan iesit de pe bancile scolii si eu o batranica. Amandoi avem 20-si-ceva de ani, veniti-va in fire!”, a raspuns Iggy criticilor.

Aceasta este a doua logodna pentru Iggy Azalea, care a fost la un pas de nunta cu baschetbalistul American Nick Young. Dupa despartire, aceasta i-a ars toate hainele. Sportivul a inselat-o pe rapperita. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie