25.04.2019
Trucuri de demachiere si secrete de beauty de la Olivia Culpo - Miss Univers 2012
Olivia Culpo este una dintre cele mai cunoscute modele si actrite si asta datorita colaborarilor cu branduri exclusiviste, dar si a muncii pe care o depune in cariera sa. Calatoreste mult, tenul ei este supus multor produse de make-up in urma pictorialelor pe care le are si, cu toate astea, continua sa aiba un aspect impecabil si mereu proaspat.

In seria Go To Bed With Me, realizata de Harper’s BAZAAR, fosta Miss Univers vorbeste despre trucurile la care apeleaza atunci cand este vorba de ingrijirea pielii si procesul de demachiere, dar mai ales, cum reuseste sa aiba in permanenta un ten luminos, hidratat si gata pentru aparitiile le covorul rosu.

Rutina de seara a Oliviei Culpo incepe cu demachierea tenului, iar pentru acest pas foloseste servetelele umede de la Neutrogena care, pe langa faptul ca ajuta la curatarea in profunzime a tenului, hidrateaza excelent pielea, fara sa o expuna agresiunilor procesului de demachiere. Pentru indepartarea machiajului din zona ochilor, pe servetelele demachiante adauga putin ulei de cocos, reusind sa elimine in profunzime orice urma de eyeliner sau mascara. In plus, sa nu uitam ca zona ochilor este extrem de sensibila, iar procesul devine astfel unul delicat si hidratant.

Urmatorul pas este exfolierea care, din fericire, cu ajutorul produsului potrivit tenului nostru, poate fi realizata in fiecare seara. In cazul Oliviei Culpo, modelul foloseste Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser, produsul fiind sub forma de pudra. Adauga o cantitate mica in palme, cateva picaturi de apa pentru a se forma o pasta, freaca bine palmele, iar apoi aplica pe ten cu miscari circulare, incercand sa curete in profunzime fiecare zona a fetei. Motivul pentru care foloseste acest tip de produs tine de faptul ca obisnuia sa se confrunte cu acneea, iar recomandarea a fost facuta chiar de un specialist, care a observant ca Olivia folosea produse pentru exfolierea zilnica, dar in exces.

Daca aveati impresia ca procesul de curatare nu necesita timp, iata ca nu este nevoie doar de doua produse pentru curatarea in profunzime a tenului. Pasul urmator din rutina de demachiere a Oliviei este acela de a folosi Sanitas Brightening Peel Pads, niste dischete exfoliante care sa elimine impuritatile, celulele moarte si confer luminozitate pielii, ideale in special in timpul calatoriilor.

Dupa curatare urmeaza hidratare. Intensa chiar. Pentru acest pas, modelul aplica masca Skin Design London Designer Balm pe care o lasa sa actioneze 15 minute, urmata de uleiul superhidratant La Mer Renewal Oil, pe care il foloseste in special cand tenul este deshidratat. Ca produsele sa intre foarte bine in piele, Olivia foloseste Nurse Jamie Amethyst Massaging Beauty Tool, un instrument perfect pentru masarea fetei.

„De cele mai multe ori fac asta cand ma uit la televizor. Aplic masca, uleiul, ma uit la serialele favorite si masez pentru a ajuta produsele sa patrunda adanc in piele”, povesteste Olivia.

Cum zona ochilor este extrem de importanta, mai ales ca incepand cu varsta de 20 de ani, incep sa apara primele semne ale procesului de imbatranire, Olivia foloseste crema Dr. Barbara Sturm Eye Cream, urmata de spray-ul Eminence Age Corrective Hydrating Mist care ajuta la hidratarea profunda.

Care este ritualul tau de ingrijire a tenului?

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie