29.10.2018
Sophia Loren, cu decolteul la vedere la 84 de ani. Vezi cum arata legendara actrita - FOTO
Si-a inceput cariera cinematografica la doar 16 ani, fiind descoperita in urma unui concurs de miss. In anii ce-au trecut, actrita a devenit una dintre cele mai talentale staruri hollywoodiene, dar si cea mai ravnita!

 

Azi, la cei 84 de ani, Sophia Loren este la fel de gratioasa si enigmatica. Chiar si dupa zeci de ani petrecuti in lumina reflectoarelor, actrita de origine italiana este aclamata si apreciata pentru farmecul si frumusetea ei atipica. Ieri seara, actrita a fost surprinsa in timp ce parasea o conferinta, care avusese loc la Aldwych Theatre, in Londra. Imbracata intr-un costum alb, compus dintr-o pereche de pantaloni albi conici si un sacou brodat cu margele albe, Sophia a avut o aparitie extrem de stilata.

 

Mai mult de atat, la urcarea in masina, actrita le-a oferit ocazia fotografilor sa surprinda o imagine inedita: decolteul generos, pe care incerca din rasputeri sa-l acopere cu ajutorul unui guler din blana. Trebuie sa recunoastem ca la cei 84 de ani, Sophia Loren e in continuare una dintre cele mai elegante si frumoase femei din toate timpurile.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie