19.06.2019
Nu ai cum sa nu o admiri! La un an dupa ce a nascut, Xenia Deli a revenit la silueta ei tonifiata. „A fost un drum lung...”
Modelul a demonstrat tuturor ca nu este imposibil sa revii la corpul tau chiar si dupa sarcina.

Pentru a ajunge la formele de model, aceasta a mancat echilibrat, a mers la proceduri de reliefare a corpului si a petrecut mult timp in sala de forta. 

Rezultatele nu au incetat sa apara. In ultima sa postare de pe Instagram, Xenia se declara foarte multimita de ea insasi. „A fost un drum lung si am muncit mult pentru a reveni la corpul meu dupa sarcina”, a scris aceasta. Fotografia a starnit un val de admiratie si a generat mai multe comentarii pozitive, printre care intrebari despre cum i-a reusit acest lucru.

Citeste si: Anastasia nu este unicul ei copil. Xenia Deli este o mama implinita

Potrivit postarilor anterioare, Xenia a slabit mai mult de 20 de kg. Intrebata despre termen, Xenia a raspuns ca in principiu, au fost 6 luni de multa munca. „Procesul a fost indelungat.”

Fanii au fost curiosi sa afle si despre cum si-a pastrat bustul, la care modelul a spus: „In niciun fel. I-am dat san timp de 5 luni, mai mult nu a vrut. Daca ar fi cerut pana la un an, nu era o problema pentru mine.”

Citeste si: Ce nu face Xenia Deli pentru ca sa slabeasca dupa nastere. Vezi la ce procedura neobisnuita a apelat

Sursa foto/ video: Instagram.com/ Xenia Deli

Articole din aceeasi categorie