16.05.2019
Ce nu face Xenia Deli pentru ca sa slabeasca dupa nastere. Vezi la ce procedura neobisnuita a apelat
In mai putin de jumatate de an, aceasta a reusit sa slabeasca cu 20 de kilograme si sa revina la formele ei de odinioara.

Moldoveanca a postat, de curand, pe Instagram un video in care arata internautilor la ce procedura de remodelare corporala apeleaza ca sa mai scape de cateva kilograme. Ea a apelat la inovatia Velashape 3.

Velashape 3 este cea mai noua solutie pentru remodelarea corporala, non-invaziva si deloc dureroasa. Aceasta trateaza celulita si aspectul de piele „lasata”, cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta. Tehnologia de ultima ora combina lumina infrarosie, energia radiofrecventa si vacuumul, care incalzesc tesutul adipos, tesutul conjunctiv inconjurator si fibrele de colagen. Acest procedeu stimuleaza crearea unui colagen mai bun si a elastinei, care duc la reducerea laxitatii pielii, a excesului de grasime, a celulitei si imbunatateste aspectul corpului.

Xenia Deli si-a impartasit emotiile de bucurie si mandrie cu prietenii virtuali, pe contul ei de Instagram: „Corpul tau poate rezista la orice, trebuie doar sa-ti convingi mintea. -20 kg dupa sarcina! Nu pot fi mai fericita decat atat”,a exclamat Deli. Vezi mai multe detalii aici.

Pentru a reveni la formele de model, aceasta a mancat echilibrat, a mers la proceduri de reliefare a corpului si a petrecut majoritatea timpului in sala de forta.

Citeste si: Xenia Deli a dezvaluit care este secretul tenului ei perfect. Iata procedura pe care o face cel mai des

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie