05.05.2019
Actorul Emilian Cretu se lauda cu sora lui mai mica. Tanara intrece orice model din Moldova
Nina Cretu are o pasiune aparte pentru modelling. Participa la o multime de shooting-uri si este imaginea mai multor branduri din tara.

Actorul se mandreste cu sora lui mai mica – Nina Cretu. Chiar daca este in clasa a 12-a si aproape ca nu are timp liber, pentru ca invata pentru examenul de Bacalaureat, tanara se implica intr-o multime de proiecte fashion.

Mai multe branduri de la noi din tara aleg ca ea sa fie imaginea lor. Nu e de mirare, trasaturile ei fizice fac din ochi oricui. Are o silueta de invidiat, un ten luminos si o podoaba capilara lunga si plina de vitalitate.

„La capitolul ingrijire personala, de o atentie mai sporita se bucura parul. Cel putin o data pe saptamana fac masca cu diferite uleiuri hranitoare (de masline, de cocos, de ricin, de avocado, de argan) sau cu ce gasesc prin frigider: bors acru, oua, miere, mustar, cognac, suc de lamaie, suc de aloe vera.”, scria anteriar tanara pe contul ei de Instagram.

Vezi fotografiile ce urmeaza si convinge-te de frumusetea Ninei.

Emilian Cretu are doua surori si un frate care este calugar pe Muntele Athos.

Citeste si: Actorul Emilian Cretu declaratii tulburatoare despre copilaria sa: „Tata venea acasa beat, iar noi trebuia sa-i-spalam picioarele...”

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie