Conform unui studiu publicat de revista PloSBiology si Universitatea Pierre din Franta, aceasta zona este cunoscuta sub numele de striatul ventral sau "centrul universal al motivarii" si este responsabila cu semnalarea recompenselor. Astfel, de fiecare data cand ti se activeaza aceasta zona, iti creste si mai mult motivatia.

 

Silueta ta nu se va subtia peste noapte, dar exista cateva surse sigure de motivare, care, exploatate din plin, iti vor oferi o multime de recompense.

 

 

 

 

 

Practica un sport inovator si distractiv 


Sa gasesti o activitate sportiva care sa te atraga poate fi o buna formula pentru a slabi si pentru a fi motivata sa continui programul inceput. Daca esti plictisita de rutina aparatelor din sala de forta, cauta alte modalitati mai amuzante de a face miscare, precum antrenamentele cardio la care arzi multe grasimi.

Kangoo Jumps este un sport inovator, care combina distractia cu exercitiul fizic. La o clasa de kangoo jumps se ard de trei ori mai multe calorii decat la un antrenament obisnuit. Ora se realizeaza pe ghetele kangoo jumps, care au multiple beneficii asupra sanatatii: reduc cu 80% leziunile articulatiilor de la genunchi, glezne, solduri, coloana; imbunatatesc sistemul cardiovascular, muscular, osos si accelereaza arderea grasimilor.

 

 

 

 

 

Alatura-te unei colectivitati deja formate


Este mult mai dificil sa renunti la antrenamente daca stii ca exista cineva care te asteapta la sala sau cu care ai stabilit sa iesi la jogging in parc. Fie ca iti gasesti o prietena cu care sa faci exercitii fizice, fie ca iti formezi un grup de persoane care merg la acelasi tip de clase, va fi mai distractiv si mai motivant sa faceti miscare impreuna. Poate ca nu stiai, dar exista sali care au creat in jurul lor comunitati solide de persoane care frecventeaza acel loc si care fac sport, slabesc si se distreaza impreuna.

 

 

 

 

Cauta o sala specializata pe tipul de antrenament ales 


Cu totii avem 24 de ore pe zi la dispozitie si multe probleme de rezolvat. Gaseste o sala specializata pe tipul de clase pe care-l frecventezi, care sa dispuna de un orar cu cel putin doua ore de antrenamente pe zi, in intervale diferite de ore. 

 

 

 

 

Transforma sportul intr-o activitate de familie


Sa faci exercitii si sa tii dieta nu pare a fi ceva distractiv, dar daca vei gasi o activitate care sa fie pe placul intregii familii, cu siguranta vei fi mult mai motivata sa nu renunti. Exista o varietate de antrenamente pe care le puteti face impreuna: inot, ciclism, kangoo jumps, tenis. Va fi distractiv si benefic pentru toata lumea, iar tu vei slabi si vei petrece mai mult timp cu familia.

 

 

 

 

 

Hidrateaza-ti organismul

Dincolo de motivarea interioara si de micile trucuri care te conving ca sportul este o activitate amuzanta si sanatoasa, nu uita ca hidratarea este cea care te echilibreaza, iti mentine corpul activ si iti da energia de a face toate lucrurile pe care le-ai planuit. Hidrateaza-te cu cel putin 2 litri de apa pe zi si ai grija la calitatea acesteia! Apa minerala naturala plata Bucovina se bucura de o compozitie echilibrata, avand cea mai scazuta cantitate de minerale dizolvate, un continut scazut de nitrati si fluoruri si un pH optim consumului permanent.

 

 

 

 

Sursa foto: google.com


perfecte.ro