1. Mergi prin apa

 
O simpla plimbare pe malul marii, cu picioarele in apa, iti tonifiaza foarte bine coapsele. Nisipul instabil si forta apei iti vor intari musculatura, si asta in doar 20-30 de minute pe zi.

 

 

 

2. Joaca volei

 
Ce modalitate mai placuta de a-ti tonifia fesierii poate exista decat aceea de a juca volei pe plaja, cu prietenii? Prin miscarile de flexie-extensie efectuate in timpul jocului, muschii fesieri vor fi lucrati si tonifiati in profunzime.

 

 

 

3. Fa exercitii pe prosop

 
Fara sa te apuci sa faci abdomene ca o nebuna, transforma-ti discret prosopul in covor de fitness. Lungeste-ti corpul pe nisip si tine-l incordat timp de 30 de secunde. Apoi, ridica-te si sprijina-te pe coate timp de alte 30 de secunde, avand grija sa iti tii abdomenul incordat.

 

 

 

4. Fa stretching in apa

 
Cand nivelul apei ajunge la talie, opreste-te si fa niste mici exercitii. Tot ce trebuie sa faci este sa iti mentii corpul cat se poate de drept, si apoi sa il rotesti atat in stanga, cat si in dreapta. Este nevoie de cate 10 miscari pentru fiecare parte pentru ca talia ta sa starneasca invidia celorlalte fete de pe plaja.

 

 

 

5. Vasleste cu mainile

 
Daca vrei sa-ti intaresti muschii spatelui si sa ii repui in forma, e de ajuns sa te balacesti putin in apa. Foloseste-ti mainile pe post de vasle si pune-le sa lucreze atat pentru directia inainte, cat si pentru inapoi.

 

 

 

Sursa foto: google.com

Perfecte.ro