„Sportul este o necesitate, dar este atat de dificil!" Ne trezim spunandu-ne aceasta fraza mult prea des, evitand orice forma de miscare si preferand sa ne petrecem timpul liber in fata televizorului.

 

Si pentru ca tot ce nu avem sau nu putem avea pare mai bun, imagineaza-ti cum ar fi sa nu poti sa faci miscare. Deloc. Nu sa nu ai chef, nu sa-ti fie lene. Sa nu poti, la propriu. Sa nu iti poti misca picioarele nici macar pentru a pasi, pentru a merge la sala.

 

 

Nawid Reinermann este barbatul care a „sfidat" regula din acest punct de vedere. Desi traieste intr-un carucior cu rotile, Nawid nu a renuntat la pasiunea sa cea mai mare, sportul.

 

 

 

 

Motto-ul sau este „Sport begins in the heart and has no limits" (Sportul incepe in inima si nu are nici o limita) si promoveaza, ori de cate ori are ocazia, campania „Fear is the greatest disability" (Frica este cea mai mare dizabilitate).

 

 

 

 

In ciuda propriei dizabilitati, una care nu are nicio legatura cu frica, Nawid nu s-a lasat invins de boala, reusind sa devina un atlet cunoscut, un sportiv adevarat care nu se fereste de nicio provocare.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com 

csid.ro