La cei 71 de ani ai sai, starul nu da semne de imbatranire, este foarte actriv si se mentine in forma cu exercitii dificile la sala de fitness. Antrenamentele cu greutati nu lipsesc din programul zilnic al celui care a devenit celebru la Hollywood datoriata rolurilor sale in filmele de actiune precum „Rocky” si „Rambo”. Cel mai nou video distribuit pe Instagram de Stallone scoate la iveala un barbat cu muschi, foarte puternic. Va vine sa credeti ca face tractiuni cu o greutate de 45 de kilograme agatata de centura din talie? Ei bine, putem spune ca Sylvester ii face invidiosi pe cei mai tinerii pretendienti la titlul de luptator sau star de film de actiuni si nu multi din sala de sport pot executa aceste miscarile ca la carte.

 

 

Ignora cu desavarsire cei 71 de ani si se antreneaza ca pe vremuri, pentru ca o fire sportiva nu poate renunta cu una cu doua la exercitiile solicitante care au devenit deja rutina in viata sa. Aaa le-a domonstrat fanilor ca este mai in forma ca oricand, cu putin efort. „Un alt antrenament usor!”, a scris actorul, in mod ironic, dovedind ca se simte tanar si ca articulatiile lui sunt foarte bune, chiar daca antrenamentul necesita mult efort. 

 

Another easy workout! You’re only as old as you and your joints feel!LOL

Публикация от Sly Stallone (@officialslystallone) Мар 13, 2018 в 10:14 PDT

 

Asa isi pompeaza Sylvester muschii bratelor si face mai multe repetari cu aceeasi greutate, exercitiu intensificat si de greutatea corpului.

 

 

Sursa foto: Instagram.com

okmagazine.ro