A facut senzatie la concursul "MAN OF THE WORLD 2017" si a ajuns in topul castigatorilor. Moldoveanul Victor Suiu a cucerit juriul si a luat titlul de cel mai "Sexy body" fiind si primul "Masculinity", astfel stabilindu-se pe locul 5 din 45 de concurenti.

 


 

Pentru a-si mentine trupul bine tonifiat, acesta petrece pana la 2 ore la sala sau in aer liber, de cel putin 5 ori pe saptamana. Abdomenul de fier cu care face furori de fiecare data cand il dezgoleste, este mentinut in forma datorita exercitiilor tip abdomene, pe care le practica de 2 ori pe saptamana, in numar de 500.

 


 

Cea mai mare problema cu care se confrunta in alimentatie sunt dulciurile, care sunt mica sa pasiune nevinovata. Totusi Victor incearca sa se alimenteze cat mai sanatos si a exclus de tot painea din dieta sa.

 

Acesta ne-a marturisit ca este practic dependent de apa cu lamaie cu miere, pe care o consuma cel putin o data pe zi, iar apa simpla o bea chiar si atunci cand nu ii este sete. 

 

Abordat de editorul perfecte, Victor Suiu ne-a aratat cum decurge o zi de antrenamente, dar si ce exercitii practica pentru a-si mentine trupul atat de perfect tonifiat.

 

 

Sursa foto, video: Arhiva personala

Perfecte