Culturismul cere o daruire totala: este un stil de viata elaborat cu restrictii intense de hrana si o tona de antrenamente pentru a obtine acel aspect wow. Este motivul pentru care fosta culturista Jolene Jones, o femeie de 26 de ani din Kalispell, Montana, s-a hotarat sa renunte in 2015, dupa ce antrenorul ei a incurajat-o sa piarda 30 de kilograme.

 

 

Intr-un recent post pe Facebook, care a devenit viral, Jolene a postat un colaj comparativ cu vechiul ei corp de culturism si noul trup pe care il are acum, doi ani mai tarziu.

 

 

"Aceasta nu este un colaj tipic de transformare", scrie ea.  Si pe buna dreptate, pentru ca cele mai recente imagini arata clar o crestere semnificativa in greutate. Unii ar putea spune ca acest lucru inseamna renuntare, dar eu cred ca am realizat ceva cu adevarat important. Faptul ca viata inseamna mai mult decat a avea o pasiune." 

 

 

Acum femeia spune ca nu are doar 25 de kg in plus, dar si o viata sociala mai satisfacatoare si mai activa: In loc sa-si petreaca zilele la sala de sport, face drumetii si se bucura de timp cu prietenii. "Acum imi dau seama ca a fost atat de multa presiune pe mine, iar asta nu e un lucru sanatos.", a declarat Jolyne Weekly pentru Cosmopolitan.

 

 

Sursa foto: instagram.com/joleeeeni

Perfecte.ro