Cantareata Claudia Pavel, alias Cream, si-a zis ca este momentul sa obtina un abdomen cu patratele, asa ca s-a pus serios pe treaba. Si-a facut timp pentru ea, adopta o alimentatie corespunzatoare si, cel mai important, pana acum a reusit sa ajunga la sala chiar de trei ori pe saptamana. Artista face sacrificii pentru ca isi doreste un corp de invidiat, mai ales ca este adepta unei vestimentatii care sa ii puna trupul si silueta in valoare.

 

 

"M-am apucat serios de Pilates! Am apelat la ajutorul unui antrenor personal ca sa pot obtine eficienta maxima! Exercitiile de Pilates sunt foarte bune pentru tonifiere, mobilitate, energie si relaxare. Faceam si pana acum, insa recent am reinceput intens, pentru ca mi-am propus sa fac Pilates de trei ori pe saptamana si vad ca pana acum mi-a iesit. Vreau sa arat si mai bine. Nu fac asta ca sa slabesc, ci pentru tonifiere si remodelare. In plus, imi doresc sa fac patratele pe abdomen”, spune Claudia Pavel (Cream).

 

Si pentru ca sportul face echipa buna cu dieta, artista s-a pus la punct si la acest capitol. “Am incept sa mananc foarte curat! M-am reintors la meniul meu vegan, am renuntat definitiv la carne, mananc doar peste, am exclus lactatele, sper sa ma tina!”, a mai adaugat Cream pentru Perfecte.ro.

 

Sursa foto: Google.com 

Perfecte