Dupa ce a acuzat dureri in zona coloanei, doctorii au decis ca aceasta are nevoie de o interventie chirurgicala. Starea de sanatate a prezentatoarei TV este in prezent una buna, Andreea Marin urmand un program strict in vederea recuperarii postoperatorii.

 

 

In luna noiembrie a acestui an, Andreea Marin a ajuns pe masa de operatie, pentru o interventie chirurgicala in zona spatelui. Dupa operatia la coloana, vedeta a anuntat ca starea sa de sanatate este una buna, iar in prezent aceasta urmeaza un program care o ajuta sa se recupereze complet. Vedeta a apelat la serviciile unui instructor sportiv, care o ajuta sa obtina o silueta de invidiat, fara sa puna prea mare presiune pe zona operata recent.

 

 

"Prima ora de miscare dupa doua saptamani si jumatate de pauza de recuperare dupa operatie. Uitasem sa respir! Tare bine e dupa sport, chiar si in varianta mai usoara. Multumesc, Flavius Ursache, imi promit mie insami sa revin la antrenamentele individuale la fiecare doua zile si sa ma reintegrez in grupul energic al Bodyshape de lunea viitoare! Am zis cu convingere si voce tare, sa nu pot da inapoi!”, a scris Andreea Marin pe retelele de socializare.

 

 

Sursa foto: Facebook.com; Instagram.com

Click!