Eugenia Rosca este un exemplu pentru tinerii de la noi. Aceasta este studenta la Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii, dar in acelasi timp activeaza si ca antrenoare de fitness. „Inainte de a fi antrenoare de sport, m-am ocupat timp de 6 ani cu handbalul profesional. Dupa ce am incheiat cariera mea pe aceasta nisa, am inceput sa frecventez sala de forta. Mi-a placut atat de mult, incat am decis sa devin instructor si sa incerc sa ajut oamenii sa-si modeleze corpul la care atat de mult viseaza”, spune Eugenia.

 

 

 

Nu a obtinut aceasta meserie dintr-o simpla intamplare, dar a studiat intens pentru a ajunge exact unde si-a dorit. „In postura de antrenor am ajuns dupa ce am urmat cursurile de instructor in fitness si bodybuilding, apoi m-am angajat la o sala de forta unde activez deja de un an”, a povestit studenta.

 

 

 

Entuziasmata, tanara spune ca acest job ii ofera o multime de satisfactii: „In permanenta cunosc oameni noi, obtinem rezultate bune impreuna, am parte de multe emotii pozitive si de o dispozitie de invidiat.” Recunoaste ca a intalnit si multe probleme: „Minusurile acestei profesii sunt traumele, insuficienta de timp si faptul ca lucrezi cu oameni care au caractere diferite.”

 

 

„Traume am avut atat la handbal, cat si in fitness, am avut de 2 ori un deget de la mana stanga rupt, iar la fitness am avut traumat spatele in timp ce faceam asezari cu greutatea de 90 kg. Dupa o perioada de reabilitare totul s-a reglat.”, a mentionat antrenoarea.

 

 

 

„Jobul este remunerat daca lucrezi cu devotament. Pana la urma, cred ca profesia de antrenor e doar pentru un timp. E pentru perioada cat esti tanar si in forma!”, a adaugat tanara.

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Perfecte