Cand a decis sa faca cursuri pentru a deveni o instructoare de sport profesionista, Cristina nici nu se gandea sa abandoneze cariera ei in televiziune. „Asa a iesit, am cunoscut oameni minunati la scoala de fitness, care mi-au trezit interes profund pentru acest domeniu. Ideea de a ma face antrenor mi-a venit mai tarziu, dupa ce am petrecut timp printre oamenii indragostiti de sport si de un mod sanatos de viata”, explica blondina.
           
                 

 

 

A inceput a merge la sport din cel mai popular motiv, pentru ca dorea sa slabeasca, insa i-a fost foarte dificil sa se desparta de el: „Imi intrase sub piele”, spune Cristina. „Am facut doua niveluri de cursuri, unul de specializare – curs Instructor Fitness si cel de perfectionare – Personal Trainer.”, a mai adaugat tanara.
Recunoaste ca aceasta meserie nu e deloc usoara: „Lucrul cu oamenii mereu este dificil, important e sa putem depasi cu usurinta momentele de rascruce. Eu, insa, am noroc de clienti determinati si sarguinciosi, ceea ce ne simplifica foarte mult munca comuna.”
               

   

 

 

„Nu stiu ce mi-a rezervat soarta pentru urmatorii 5 sau 10 ani, dar la momentul de fata, ma indrept cu trup si suflet spre realizarea visului meu – sa arat bine, indiferent de circumstante si sa-i ajut pe altii sa faca acelasi lucru. Sala o sa continui sa fac oricum. Cine stie, intelege ca dragostea fata de sport, odata ce a patruns sub piele, nu-ti mai iese”, a povestit antrenoarea.
                
       

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte