Sortimentul de marfuri se reinnoieste in permanenta, luand in considerare cerintele consumatorilor si tendintele modei.
Permanent se demonstreaza colectii noi de marfuri. Specialistii intreprinderii sunt in permanenta cautare a marfurilor noi de calitate, atat de pe piata interna cat si cea externa, asigurandu-se implementarea acestora in sortimentul zi de zi a magazinului.

 


Pentru a asigura cumparatorilor surprize placute, Magazinul UNIC organizeaza in perioada de 1 august – 10 septembrie o super promotie cu tombola, unde aveti posiblitate de a procura marfa in suma de 1000 lei si a cistiga premii de valoare.

 

 


Extragerea se va desfasura doar pentru participantii prezenti la data de 15.09.2012 la Tombola, care va avea loc in scuarul Magazinului UNIC.

 

 


In cadrul centrului comercial sunt expuse spre comercializare sortimentele de marfuri ale tuturor producatorilor autohtoni, produse atit de intreprinderi mari industriale, cit si de la producatorii mici si mijlocii.
Reiesind din faptul ca in ultima perioada marfurile de larg consum autohtone nu acopera cererea cumparatorilor, Magazinul Unic si-a stabilit drept obiectiv strategic – dezvoltarea relatiilor comerciale deja existente precum si identificarea si fortificarea de noi oportunitati de conlucrare cu alte companii producatoare.

 

 

 

 


La moment Magazinul UNIC propune un larg spectru de marfuri importate la direct de la producator:
- incaltaminte –Belarus;
- vestimentatie si tricotaje pentru femei,barbati si copii -Belarus;
- marochinarie -Belarus;
- marfuri pentru casa -Ucraina;
- instrumente musicale -Ucraina etc.

 


Oferim un larg spectru de mobila pentru camera de zi, antreuri, dulapuri, precum si dormitoare atit de la principalii producatori autohtoni , cit si din Ucraina, Turcia etc.
Va propunem un vast sortiment de mobila capitonata, mobilier modern si comod pentru oficiile dvs., bucatarii, mese si scaune, etc. de o calitate inalta si la preturi avantajoase. Tot sortimentul corespunde celor mai recente tendinte ale modei, fiind confectionata din materiale de calitate superioara, care a fost probata de cumparatorii nostri pe parcursul a zeci de ani.

 

 

 


Intreg mobilierul procurat poseda bon de garantie, Magazinul UNIC asigurind transportarea gratuita la puctul de destinatie.
Deasemenea va invitam la etajul 2 al Magazinului unde este deschisa o sectie noua pentru comercializarea unui sortiment variat de carti, publicatii, manuale etc. Aici puteti gasi manuale scolare si auxiare, literatura artistica pentru copii, beletristica, carti – istorie, geografie, cultura, arta etc.

 

 

 

 

 


Detaliile desfasurarii promotiei le puteti gasi pe www.magazin-unic.md sau la nr. de tel.
– 0 22 265 261. Nu ratati sansa de a savura emotii placute in urma vizitei Magazinului UNIC.

www.perfecte.md