E luna cadourilor si a colindelor. E momentul cand tu vei fi Mos Craciun pentru cineva drag. Iar daca tot vorbim de cadouri, de fiecare data suntem in cautare de ceva special, care ar putea sa impresioneze placut persoana care va primi darul.

 

Pentru a nu pierde timp in cautarea cadourilor, noi avem o idee pentru tine. Ce zici de o FOTOCARTE? Da! Ai inteles corect! E acea carte pe care se imprima cele mai frumoase fotografii si amitiri suprinse de blitz-ul aparatului de fotografiat.

 

 

 

De ce sa lasi cele mai dragi momente sa fie prada memoriei unui calculator sau telefon? De ce sa nu le pastrezi pe paginile viu colorate ale unui album, care va fi rasfoit cu entuziasm acum si multi ani de acum inainte?

 

Fii original, fii creative si pastreaza-ti pozele in siguranta!

 

 

Fotocartea spune povestea amintirilor surprinse in poze! Iar procesul de creatie, este o adevarata provocare pentru imaginatia. Acum este simplu sa-ti faci o carte foto cu ajutorul editorului online celebook.md


Ei sunt profesionistii care dau viata fotocartii tale.

 

Celebook  isi doreste ca fiecare din noi sa simta ca Mos Craciun exista, si l-a invitat in acest an la ei in vizita! Mosul te asteapta cu un sac plin de cadouri!

 

 

 


Intra pe pagina celebook.md si vezi ce a pregatit pentru tine.Iti dorim sa aduni multe amintiri magice in anul care vine si sa le pastrezi in siguranta pe cele din anul care pleaca!
Celebreaza sarbatorile de iarna impreuna cu Celebook!Site: celebook.md  FB: @celebookmoldova Instagram: Celebook.md

 

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte