Iata care sunt acele greseli pe care multe persoane le fac atunci cand cumpara haine.

 

1. Alegi marimile nepotrivite. Adica alegi haine prea mari sau prea mici pentru tine. Daca vei lua haine care nu isi avantajeaza silueta, atunci este posibil sa nu le porti niciodata. De aceea trebuie sa tii cont de marimea pe care o porti si sa iei haine care sa iti puna in valoare trasaturile fizice.

 

2. Faci cumparaturi din motive total gresite. Poate ai aflat ca la un anumit magain sunt reduceri si isi spui ca ai putea sa cumperi ceva. Insa nu tii cont de ceea ce te reprezinta sau te avantajeaza. Drept urmare, vei cumpara haine din impuls sau din motive gresite. Iar la un moment dat vei ajunge la concluzia ca ai multe haine, dar nu le poti purta.

 

3. Nu tii cont de personalitatea ta atunci cand iti cumperi obiecte vestimentare. Atunci cand mergi la cumparaturi este bine sa ai in vedere propriul stil vestimentar. Astfel, vei achizitiona hainele care ti se potrivesc si te asiguri ca le vei purta. Afla ce te reprezinta, ce te avantajeaza si astfel iti va fi mai usor cand mergi la cumparaturi si nu vei face greseli pe care le vei regreta.

 

4. Mergi doar in anumite locuri pentru a-ti cumpara haine. Daca iti doresti sa ai anumite haine mai deosebite, atunci nu trebuie sa te rezumi doar la anumite magazine. Extinde-ti aria de cautare, incearca si alte magazine si astfel vei desoperi piese vestimentare inedite pe care vei dori sa le cumperi.

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte