Iarna si-a intrat in drepturi. Frigul de afara si primii fulgi de zapada, au motivat-o pe Doina Sulac sa-si scoata din dressing hainele calduroase, semnate de celebre case de moda. Are multe blanite si accesorii de purtat pe cap. "Iarna imi place sa port alb si negru. Niciodata nu port verde si nici albastru. Eu sunt linistita de felul meu."

 

 

Artista are o slabiciune pentru accesoriile calduroase de iarna. Si-a adus cateva dintre piesele vestimentare de lux si in studioul O Seara Perfecta si a povestit de unde le-a procurat si unde le poarta: "Este important sa aratam bine. Imi plac foarte mult caciulile. Am grija sa nu racesc, deoarece sunt implicata in diverse concerte."

 

 

 

Entuziasmata, Doina Sulac a povestit cateva detalii curioase si despre fetita sa - Nicoleta. De la ea am aflat ca domnita este foarte diferita de mama sa: "Eu sunt cer, ea este pamant!" Despre stilul vestimentar al copilei sale, interpreta nu a ezitat sa recunoasca ca: "Fata mea prefera lucrurile casual, iar eu prefer stilul clasic. Avem gusturi total diferite. Nicoleta obtine tot ce isi doreste, este perseverenta. Seamana la caracter cu bunelul sau."

 

 

Mai multe picanterii din viata intima a acesteia, afla din interviul de mai jos:

 

 

Sursa foto: Facebook.com; Google.com

Perfecte