1. Incarcatorul telefonului

Daca te numeri printre cele care pleaca dimineata de acasa, dar nu stiu cand se mai intorc, atunci e important sa ai cu tine un incarcator pentru telefon, caci ele nu rezista atat de mult ca si oamenii. Fie ca este vorba de un incarcator portabil sau de un incarcator de perete, este o necesitate.

 

2. Deodorant

Purtarea deodorantelor in geanta este esentiala. Niciodata nu stii cat de cald va fi si daca nu cumva va trebui sa te reimprospatezi din cauza transpiratiei in exces. Poti cumpara un deodorant de dimensiuni reduse, precum cele de calatorie, astfel incat sa se potriveasca in geanta.

 

3. Absorbante

Daca se apropie perioada menstruatiei, cel mai bine ar fi sa ai in geanta absorbante sau tampoane interne. Nu e nimic mai rau decat sa constati ca ai nevoie de unul urgent si nu il ai.

 

4. Strugurel de buze

Sentimentul de buze uscate nu este cu siguranta unul confortabil. Pastreaza mereu in geanta un strugurel de buze.

 

 

5. Trusa mica de machiaj

Daca purtati machiaj, pastrati in geanta mereu cateva lucruri esentiale intr-o trusa micuta, asa incat produsele sa nu se verse in geanta. Din ea sa nu lipseasca pudra, rimelul si rujul.

 

6. Crema de maini

La fel ca si lipsa de confort a buzelor uscate, crapate, acelasi lucru se intampla si cu mainile uscate. De aceea, e bine sa ai mereu la indemana un tub cu crema.

 

7. Gel antibacterial

Nu stii niciodata cu ce situatie s-ar putea sa te confrunti si sa nu ai unde sa te speli pe maini. De aceea, trebuie sa ai mereu in geanta o sticluta cu gel antibacterial.

8. Ata dentara

Nu ai intotdeauna cum sa te speli pe dinti cu periuta si pasta, dar o cutiuta cu ata dentara se va dovedi salvatoare. Are dimensiuni reduse, deci nu ocupa spatiu.

9. Batoane cu cereale

Daaca esti o femeie ocupata, cu siguranta ca nu vei sti cand vei apuca sa mananci. De aceea, strecoara in geanta si doua batoane cu cereale, pentru o gustare rapida.


ele.ro