Locul 5: Barbatii din Zodia Iepurelui

Se spune ca iepurii nu mananca iarba de pe langa cuib. Cam asa este si in viata amoroasa. Desi au alura “virginala”, ei umbla din floare in floare. Tentatia fructului oprit este prea mare pentru ei.

Locul 4: Barbatii din Zodia Cocosului

Barbatii din Zodia Cocosului sunt extrem de sociabili. Le place sa bea, iar alcoolul si flirtul fac casa buna impreuna. Acestea sunt si motivele pentru care Cocosii nu sunt printre cele mai fidele zodii.

 

Locul 3: Barbatii din Zodia Sarpelui

Serpii sunt agili, activi si foarte creativi. Iar asta se reflecta si in plan amoros. Pentru ca vor cat mai multa varietate, sunt greu de tinut in frau. De aceea o relatie stabila si loiala e cam greu de obtinut de la ei.

Locul 2: Barbatii din Zodia Sobolanului

O alta zodie cu “lipici” la persoanele de sex opus. Pentru ca sunt foarte performanti cand vine vorba de sex, sunt greu de stavilit si de tinut intr-un singur loc. Loialitatea este ceva greu pentru ei.

 

Locul 1: Barbatii din Zodia Calului

Calului ii place socializarea si sa fie inconjurat de multe persoane. Cei nascuti in aceasta zodie au “lipici” la persoanele de sex opus si cu greu isi pot stapani poftele erotice.

 

Sfatulparintilor.ro