Domnilor, fiti atenti, acum veti sti unde aveti de lucru pentru a impresiona o femeie.

 

1. Umerii lati bine conturati sunt irezistibili in ochii femeilor

Majoritatea femeilor care au participat la sondaj a declarat ca se dau in vant dupa barbatii cu umerii lati, bine conturati intrucat acestia sunt un semn al puterii si masculinitatii. Domnilor mergeti la sala daca vreti cu adevarat sa va impresionati partenerele. Nici o femeie nu poate rezista unui barbat cu umeri puternici, o spun chiar ele.

 

2. Femeile sunt atrase de barbatii cu muschii pectorali cizelati

Barbatii iubesc sanii frumosi ai femeilor, fie ei naturali sau cu implanturi. Si viceversa este valabila mai putin partea cu implanturi. Barbatul cu pectoralii bine lucrati e prezent in fanteziile multor femei. Acestea spun ca pot sa-si dea seama despre cum arata pieptul unui barbat dupa modul in care stau hainele pe el. Femeile se folosesc de push-up pentru a rezolva problema, din nefericire barbatii nu au o asemenea optiune, doar exercitiile fizice.

 

 

3. Bicepsii mari atrag atentia femeilor

Bicepsii mari, bine definiti nu doar ca sugereaza putere, insa dezvaluie si faptul ca un barbat are grija de corpul sau. Iar femeile sunt impresionate de barbatii care au grija de diferite lucruri. In plus, in multe dintre fanteziile ale femeilor acestea fac dragoste lipite de perete, iar pentru asta au nevoie de un barbat puternic care sa le tina in brate cu usurinta.

 

 

4. Buzele pline ale barbatilor sunt apreciate de femei

Nu doar barbatii se uita lung la buzele asemanatoare cu cele ale Angelinei Jolie. Femeilor le plac buzele pline si senzuale ale barbatilor  si nu doar din punct de vedere estetic.

5. Femeile privesc cu atentie mainile unui barbat si apreciaza cand acestea sunt curate si bine intretinute

Intr-un sondaj, femeile chestionate au spus ca mainile unui barbat spun multe despre el. Nu, nu este vorba despre un mit, asa cum poate eronat credeai. Mainile unui barbat vorbesc despre personalitatea sa si despre ce face el ca sa-si castige existenta.

 

 

6. Femeile sunt atrase de un abdomen bine lucrat

Nu este de mirare faptul ca femeile iubesc un abdomen bine lucrat. Aceasta zona este definitorie pentru barbati, iar multi dintre ei si-ar dori sa aiba celebrele patratele pe burta. Unele femei nu vor neaparat un abdomen tare ca piatra ci un barbat cu stomacul plat. Au si femeile dreptate, mai ales ca nici barbatii nu se grabesc sa intre in pat cu o femeie care are burta imensa si nu vorbim aici de o gravida.

 

 

7. Posteriorul atletic este irezistibil pentru femei

Ei bine, da. Si femeile se uita dupa fundul barbatilor mai ales daca apartine unui barbat atletic. Daca privim putin la ce admira doamnele observam ca nu este diferenta prea mare intre preferintele celor doua sexe. Bine, femeile nu doresc atat de mult, precum barbatii, sa-i plesneasca usor peste fund.

sfatulparintilor.ro