Ei bine, pentru cele dintre voi care aveti ocazia sa-l vizitati mai des, cu siguranta va veti regasi in acest articol.

 

 

Iata 8 tipuri de orgasme pe care sigur le-ai experimentat daca ai avut si ai o viata intima activa si sanatoasa!

 

 

1. Orgasmul „Ce-a fost asta?!”


Se traduce prin a fi prima ta excursie in orasul „O” dintotdeauna. Poate ca doar explorai zona in mod inocent. Poate ca ai nimerit partenerul potrivit, care a stiut cum sa te aduca acolo. Dar cu siguranta habar nu ai avut ce s-a intamplat pe moment. Dar orice ar fi fost asta, s-a intamplat si s-a simtit bine.

 

 

2. Orgasmul „E aproape… aproape… aproape… aproape…”


Acesta e genul de orgasm fals, care doar pretinde ca e pe cale sa apara. Insa vine si dispare la fel de repede ca o ploaie de vara. Iar pana la momentul in care chiar se intampla, deja ai trecut peste asta, in orice caz.

 

 

3. Orgasmul cutremurator


Se traduce prin convulsiile care-ti zguduie corpul si care nu stii de unde se trag. Chiar daca te simti stanjenita sau incapabila sa-l controlezi, cu siguranta merita fiecare secunda de placere pe care o experimentezi!

 

 

4. Orgasmul „scuze, dar nu pot sa arat dragut chiar acum”


Cateodata, poate ca reusesti sa arati dragut in timp ce intri in orasul „O”, dar nu si de data asta! iti schimonoseste fiecare trasatura a fetei si iti ordona sa arati pe cat de dezastruos poti. Acesta este pretul pe care-l platesti pentru placere.

 

 

5. Orgasmul „Lasa-ma pe mine s-o fac”


Nimeni nu-ti stie corpul la fel de bine ca tine, iar uneori se intampla ca acesta sa-i fuga partenerului de sub….degete. Poate ca a fost o clipa de ezitare, poate ca a fost o schimbare in ritm sau in miscare, cert este ca magia s-a risipit, ceea ce te face sa vrei sa iei totul in propriile maini si sa te descurci cu situatia.

 

 

6. Orgasmul „sunt atat de plictisita incat as putea sa…”


Poate ca nu e cea mai pasionala excursie in orasul „O”, dar cateodata trebuie sa mai pierzi si timpul, iar daca tot nu ai ce face, ai putea la fel de bine sa….

 

 

7. Orgasmul „trezeste-i pe vecini”


Acesta este tipul de orgasm care zgandara corzile vocale umane, chiar si pe cele ale celei mai silentioase fiinte de pe planeta Pamant. Pur si simplu nu ai cum sa te impotrivesti!

 

 

8. Orgasmul fals „Multumesc, vino din nou”


Cateodata, indiferent de ceea ce faci, orgasmul pur si simplu nu vrea sa vina. De aceea, mimarea unui orgasm fals pare a fi o idee buna pentru a recompensa straduinta partenerului.

 

Sursa foto: Google.com

Tasta.ro