Evident ca tot cu femeile. Descopera mai jos cele 10 mari greseli care le dau de gol pe femei ca au avut o aventura.

 

Un site pe care sunt inscrise mai multe persoane ce doresc aventuri extraconjugale a realizat un studiu pe 4.256 de utilizatori, pentru a descoperi cum pot fi depistate femeile infidele:

 

1. Femeile infidele isi tin telefonul mobil departe de ochii sotului (21%), se arata in studiul realizat de Victoria Milan.

 

2. Femeile infidele sunt mai preocupate decat de obicei sa dea bine in fata celorlalti (o preocupare inclusiv din punct de vedere estetic – 18%).

 

3. Femeile infidele mereu au un grup de prieteni invizibil sau cate o prietena despre care barbatul nu a stiut niciodata (16%).

 

4. O femeile infidela este emotionanta in mod exagerat si mereu extrem de fericita. Se spune ca persoanele care inseala, simt o fericire speciala din cauza adrenalinei de a nu fi prinse (15%).

 

5. Femeile infidele ramane peste program la serviciu (cam asa fac si barbatii), iar sotii lor nu reusesc sa ia contactul cu ele foarte des (9%).

 

6. Femeile care insala au tendinta de a-si ascunde sentimentele (7%).

 

7. O femeie care insala este sarcastica cu sotul ei si indiferenta in relatie (6%).

 

8. Femeile infidele isi arata fara tagada lipsa de interes pentru perechea lor, si, ca si consecinta, lipsa de afectiune (3%).

 

9. Femeile infidele cocheteaza mai mult cu barbatii, inclusiv cu prietenii sotului (3%).

 

10. Femeile care insala isi pierd apetitul sexual pentru partener, partidele de amor devenind foarte rare (2%).

 

sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com