Astrologii au descoperit raspunsurile la aceasta intrebare si au desemnat cele mai sexy zodii, pentru femei si pentru barbati. Aceste semne zodiacale sunt sexy prin natura lor, atragatoare, incantatoare si nici nu se straduiesc prea tare sa cucereasca. Pur si simplu o fac.

 

Iata, asadar, care sunt cele mai sexy zodii, potrivit astrologilor de la Magnificentonline.com.

 

Zodii sexy femei

Fara doar si poate, cea mai sexy zodie feminina a fost declarata zodia Scorpionului. Dincolo de faptul ca sunt frumoase, femeile Scorpion sunt misterioase, iar cand se uita la tine, parca soptesc o vraja care sa te cucereasca iremediabil. Acest mister care le invaluie este secretul lor si atrag ca un magnet persoanele de sex opus. Daca viitoarea sotie este din zodia Scorpionului, pregateste-te sa-i faci fata. Are o personalitate puternica si va incerca sa domine. Dar o vei adora. Nu vei putea sa rezisti modului in care flirteaza si seduce.

 

 

Zodii sexy barbati

In cealalta tabara, cea mai sexy zodie a fost declarat Leul, Regele, pasional si aventuros, care nu poate fi surclasat. Leul isi face intotdeauna simtita prezenta. Este plin de energie si atrage persoanele de sex opus ca un magnet. Are sarm si nu se va multumi niciodata cu locul doi. Cand este indragostit este foarte iubitor, cald. Isi va face partenera de cuplu Regina inimii sale. Si se va da peste cap ca sa o faca fericita.

sfatulparintilor.ro