Temele legate de sex nu prea sunt abordate in societatea noastra, inca fiind considerate subiecte tabu. Editorul Perfecte.md a decis sa puna punctele pe "i" si sa afle parerea barbatilor despre sex, pentru a le informa pe femei despre preferintele barbatilor in materie de sex. Ca sa ne asiguram ca raspunsurile sunt sincere, am decis sa protejam identitatea respondentilor, lasandu-i sub anonimat.

 

 

 

 

Fiecare barbat are tendinta de a avea anumite asteptari sexuale de la tine, asa ca fanteziile sexuale sunt la ordinea zilei. A venit timpul sa cunosti ce isi doresc barbatii nostri. Intrebati fiind "In timpul unei partide de amor, preferi femeile cuminti sau mai agresive?", iata ce raspunsuri ne-au dat mai multi barbati de la noi:


A., 24 ani "Mai cuminti, dar uneori si agresive".


D., 26 ani: "Mai agresive".


A., 23 ani: "Blandetea este pentru pisici, foci si papusi din plastic. Si nici nu pot spune ca agresive, dar sa fie dezghetate!".


M., 45 ani: "Cuminti, dar uneori si agresive".


A., 21 ani: "De la inceput cuminti, dar apoi mai agresive".


A., 27 ani: "Si cuminti, si agresive".


C., 28 ani: "Mai nebune si fara limita".

 

 

 

 

Site-ul anamusat.ro ne informeaza ca nu mai e niciun secret faptul ca majoritatea barbatilor sunt in special atrasi de "fetele rele". Daca v-ati intrebat vreodata de ce, ei bine, am eu cateva raspunsuri mai jos. 

 

1. Daca are un trecut amoros vast, nu-i nicio problema, si ea are probabil la fel. Daca iese cu prietenii lui si bea mai mult decat trebuie, nu-i nimic, asta face si ea, prin urmare il intelege mai bine.

 

2. Barbatii sunt convinsi 100% ca fetele rele sunt mai bune la pat decat restul. si chiar daca intalneste o tipa care nu se pricepe atat de bine, barbatul se va convinge ca de fapt tipa e buna la pat, doar ca n-au ajuns inca sa se potriveasca cum trebuie.

 

3. O fata rea nu isi va mustra partenerul pentru ca si-a facut un tatuaj nereusit dupa ce aproape a intrat in coma alcoolica, dimpotrivase va gandi sa isi faca si ea unul. (asta daca nu are deja)

 

4. O fata rea poarta intotdeauna cei mai sexy pantofi.

 

5. Daca tipa e rea nu poate sa insemne decat ca are prietene la fel de rele, ergo barbatul isi va aduce prietenii in club, ii va pune sa-i faca cinste pentru ca le va prezenta prietenele iubitei lui.

 

6. O fata rea nu isi va intreba niciodata prietenul de ce arunca sosetele murdare in mijlocul camerei, ea va fi mult prea ocupata sa-i sfasie hainele si sa incinga o partida de sex fierbinte.

 

 

7. Daca un barbat ii va spune "Wow, ce sani frumosi ai!" aceasta si-i va arata si mai provocator, nu s-ar inrosi si ar incerca sa-i acopere.

 

8. Fanteziile lui cu catuse, articole din piele si bici? Nu va fi nicio problema pentru o fata rea sa i le indeplineasca.

 

9. Fete rele cu siguranta apreciaza glumele porcoase. Ba chiar mai mult, vor spune si ele altele pentru destinderea atmosferei.

 

10. Fete rele nu iau relatiile atat de in serios. Asta e reconfortant pentru barbati, pentru ca in felul asta vor sti sigur ca nu vor trebui sa-i cunoasca tatal la a treia intalnire.

Perfecte