Sub protectia anonimatului, insa, 366 de femei, cu varste cuprinse intre 18 si 32 de ani, au spus adevarul in cadrul unui sondaj realizat de Universitatea Temple din Pennsylvania.

Iata care sunt motivele pentru care femeile mint in legatura cu orgasmul:

 

1. Vor sa protejeze sentimentele partenerului care au ajuns la orgasm inaintea lor

Femeile au declarat ca au mimat orgasmul pentru ca respectul de sine al partenerului sa nu scada. Sunt barbati care incep sa-si faca procese de constiinta, ba chiar sa inceapa sa se indoiasca de masculinitatea lor daca nu isi pot satisface sexual partenera inainte de propriul orgasm.

   

2. Orgasmul s-a lasat greu asteptat

Alcoolul este o principala cauza de intarziere a aparitiei orgasmului.

   

3. Le e frica de intimitate

Pentru ca nu se simt foarte bine in pielea lor, unele femei prefera sa mimeze orgasmul, iar astfel sa scape repede de „indatoriri”.

 

4. Vor sa se termine mai repede partida de sex

Din cauza intarzierii aparitiei orgasmului de care vorbeam mai devreme, multe femei prefera sa mimeze orgasmul pentru a scurta „chinul”. Se stie ca multi barbati prefera sa-si amane orgasmul pentru a fi siguri ca partenera lor atinge climaxul inainte.

   

5. Sunt nesigure in ceea ce priveste reactiile corpului lor in timpul actului sexual

Pentru ca le este rusine ca nu se excita, unele femei prefera sa se prefaca ca ating culmile extazului.

 

„Femeile carora le este greu sa se apropie de oameni la nivel emotional au probleme si in ceea ce priveste apropierea la nivel sexual. Desi multe femei mimeaza orgasmul din motive legate de propria nesiguranta, se pare ca exista si unele fac acest lucru pentru a-si intensifica placerea sexuala. Desi numarul acestora este destul de mic, ele mimeaza orgasmul pentru a creste propria placere au niveluri mai mari de satisfactie sexuala”, a declarat Erin Cooper, coordonatoarea studiului.

 

Sursa foto: Google.com

Sfatulparintilor.ro