1. Nu se teme de contactul vizual


Contacul vizual este totul. Daca nu se fereste sa te priveasca in ochi, inseamna ca este interestat de tine si ca este atent la ceea ce simti ori doresti.

 

 

2. Ii place inghetata cu aroma de cafea


Potrivit unui studiu realizat in 2013 de Alan Hirsch, neurolog si psihiatru la Institutul Mirosului si Gustului din Chicago, persoanele care prefera inghetata cu aroma de cafea se descurca extrem de bine in pat.

 

„Aceste persoane nu se ingrijoreaza pentru viitor si se bucura de fiecare moment in parte”, a explicat Hirsch. Pentru o partida de amor memorabila, este necesar ca partenerul sa fie complet implicat in moment.

 

 

3. Are carti in locuinta lui


Daca are carti in casa inseamna, cel mai probabil, ca ii place sa exploreze alte lumi, sa se piarda in alte dimensiuni, sa continue sa invete si sa se dezvolte ca persoana. Aceasta curiozitate si dorinta de descoperire il pot face extrem de priceput in dormitor.

 

 

 

 

4. Ii place sa isi asume riscuri


Frica este un afrodisiac natural, potrivit mai multor studii. Prin urmare, daca este aventuros si nu se teme sa isi asume riscuri, probabil ca partidele de amor cu el vor fi de neuitat.

 

 

5. Mananca cu pasiune


Mancarea si amorul merg mana in mana. Un studio a aratat ca romantismul nu functioneaza atunci cand partenerii sunt flamanzi si ca oamenii care se indragostesc nu au un apetit prea mare, deoarece „se hranesc cu iubire”.

 

Astfel, daca ii place sa manance incet, savurand mancarea, probabil ca ii place si sa faca dragoste indelung.

 

 

6. Este un bun dansator


Daca este un bun dansator, inseamna ca se simte bine in pielea lui, dar si ca este intr-o forma buna, doua aspecte extreme de importante pentru partide de neuitat in dormitor.

 

 

 

 

7. Este stangaci


Potrivit unui studiu din anul 2014, stangacii sunt mai satisficuti din punct de vedere sexual. 86% dintre respondentii stangaci ai acelui studiu s-au declarat satisfacuti, in timp ce doar 15% dintre dreptaci au facut aceeasi declaratie.

 

 

8. Este relaxat


Daca are o atitudine relaxata, inseamna ca are un apetit sexual crescut – stresul si anxietatea fiind cunoscute pentru diminuarea acestuia. Aceasta atitudine indica si ca partidele de amor vor fi grozave, fara ca mici detalii sa poata strica atmosfera.

 

 

 

 

Sursa foto: google.com


Perfecte