1. Toate femeile au o pozitie preferata din care ajung usor la orgasm


Incearca pana cand o vei descoperi si pe a ta. Apoi, orgasmele vor veni din ce in ce mai des si mai usor.

 


2. Cu timpul, aceasta pozitie se schimba


Odata descoperita, nu te baza pe faptul ca va ramane pentru totdeauna aceeasi. Varsta, nasterile, precum si alte modificari hormonale pot interfera cu atingerea orgasmului, astfel incat trebuie sa descoperi alte pozitii care sa-ti aduca placere.

 


3. Sa fii dezbracata nu e mare lucru


Barbatii sufera cateva modificari neurochimice in timpul sexului incat nici macar nu le pasa ca esti epilata sau nu, ca ai un kilogram in plus sau nu, ca ti-au aparut niste vergeturi sau celulita.

 

 

4. Pofta vine mancand


Acest vechi proverb este valabil si la sex. Cu cat faci mai mult, cu atat vei avea chef mai mult.

 

 

5. O mana de ajutor nu strica niciodata 


Nu-l lasa pe el sa faca toata treaba, ii poti da si tu o mana de ajutor. Daca iti sti “punctele sensibile” te poti atinge si singura.

 

 

6. Poti alege somnul si nu sexul


In situatiile in care pur si simplu nu ai dispozitia necesara sau iti este somn, nu trebuie sa te invinovatesti. Sunt in viata si astfel de momente. Este cazul sa te ingrijorezi daca aceste momente se prelungesc si afecteaza armonia cuplului.

 

 

7. Sexul nu trebuie sa fie dureros


Durerea nu este normala. Poate doar prima data cand faci sex, insa daca actul sexual devine dureros in alte circumstante, fa-ti programare la ginecolog.

 

 

8. Exercitiile Kegel iti pot imbunatati viata sexuala

Exercitiile Kegel sunt cheia pentru o viata sexuala mai buna. Asa cum ai grija de corpul tau, poti avea grija si de zona genitala. Zece minute pe zi sunt excelente pentru a fi in forma.

 

Sursa foto: Google.com

Sfatulparintilor.ro