Sau, daca nu faci asta, poate dupa ce vei afla care sunt beneficiile sexului de dimineata, vei lua in calcul si aceasta posibilitate. 

1. Esti odihnit. Seara, dupa ce vii de la servicu, esti obosit. Si poate nu mai ai dispozitia necesara pentru a face sex. Ori nu te poti implica asa cum ti-ai dori. Insa, dimineata esti odihnit si te vei putea bucura din plin de momentele petrecute alaturi de partenerul de cuplu.

 

2. Poti sta mai mult timp in pat. Multe persoane sustin ca patul este mult mai confortabil dimineata. In plus, le place ideea de a nu se ridica din pat imediat ce s-au trezit. Asa ca sexul le ofera prilejul de a sta mai mult timp in pat.

 

3. Vei incepe ziua in forma. Multe persoane sustin ca incep ziua in forma daca fac sex dimineata. Pentru ca vor avea o stare de spirit mult mai buna. In plus, vei fi mai fericit, iar lucrul acesta se va putea observa si la serviciu, unde te vei descurca poate mai bine decat in mod obisnuit.

 

4. Relatia de cuplu va fi mai puternica. Sexul are rolul sau intr-o relatie. Si, desi nu este un lucru pe care esti obligat sa il faci, totusi, dupa ce faci sex, incepi ziua asigurandu-te ca ai facut ceva pentru ca in relatia de cuplu sa nu apara probleme.

 

5. Nu trebuie sa te pregatesti inainte. Totul va fi spontan. Asa ca nu trebuie sa te pregatesti inainte. Nu trebuie sa te gandesti la machiaj, la hainele pe care ar trebui sa le porti etc. In pijama si fara machiaj te vei simti atragatoare.

 

6. Te poti gandi intreaga zi la ceea ce s-a intamplat in acea dimineata. Iar starea ta de spirit se va schimba imediat.

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com