Par cu toane tot timpul 

 

Multe femei posteaza imagini pe conturile de socializare in care imita modele din strainatate. O fata dreapta le face sa para reci, arogante si prea mandre de ele. Barbatii prefera femeile care zambesc in poze, par deschise si jucause. 

 

 

Pun prea mult accent pe maritis

 

Daca iti doresti prea mult asta si vorbesti doar despre nunta, iti vei speria partenerul. Daca o femeie este setata doar pe maritis, va analiza partenerul de la prima intalnire, sa vada daca e material de sot. Nu il va descoperi pe el, ca persoana. in schimb, barbatii vad femeile ca potentiale sotii abia dupa ce s-au convins ca e persoana potrivita pentru ei. 

 

 

Complica lucrurile 


Modul in care barbatii si femeile gandesc este diferit. Multi barbati sunt clari si logici. Femeile acorda prea multa importanta detaliilor lipsite de importanta. Cel mai bine ar fi ca femeile sa interpreteze gresit acolo unde e cazul. Daca iubitul tau te scoate la un restaurant unde mananca des, asta nu inseamna ca si-a dus toate partenerele acolo. 

 

 

 

Nu pot iubi barbatii 


Barbatii si femeile nu vorbesc acelasi limbaj al iubirii. Specialistii sustin ca barbatii trebuie sa simta respectul partenerei, iar femeile sa vada gesturi romantice din partea lor. Trebuie sa gasesti un echilibru in relatie. Femeile vor imbratisari, pupici si gesturi frumoase, in timp ce barbatii vor incurajari si importanta acordata parerilor sale. 

 

 

Au nevoie de multe lucruri 


Multe femei cauta barbati instariti, cu cel putin o casa si o masina. Asa ca barbatii trebuie sa fie mai destepti, mai puternici si mai calmi. Dar unele femei cer prea multe de la partener, fara sa se gandeasca la ce sa ii ofere in schimb. Dar, daca o femei are asteptari mari de la ea, barbatul va incerca sa o egaleze mereu.  

 

 

Nu au grija de aspectul lor 


Pe langa caracter, inteligenta si alte lucruri care tin de personalitate, barbatii apreciaza si postura unei femei. Se uita la cat de multa grija are de ea. Nu cauta femei slabe sau super tonifiate, cu gene false sau buze injectate. Nu, aceste lucruri le displac. Cauta femei care sunt ingrijite, curate si care zambesc des.  

 

 

Traiesc intr-o lume de vis 


Femeile se uita la filme si ridica standardele pentru barbati. Vor printi pe cai albi, dar uita ca traiesc in viata reala, ci nu intr-un basm. Asta nu inseamna ca nu este bine sa fii visatoare, ci sa poti face diferenta intre abilitatile reale ale unui barbat si visele pe care tu le ai in cap. 

 

 

Iau singure toate deciziile 


Barbatii adora femeile puternice si independente, dar cu o limita. Nu le place cand sunt exclusi din planuri sau li se impun planuri deja facute de femei, fara sa fie macar consultati. Barbatii nu vor femei care fac totul singure. Au si ei mandria lor si un punct de vedere. in orice relatie, vor sa fie ascultati si respectati.  

 

 

 

Sursa foto: google.com

clickpentrufemei.ro