1. Intrebari despre fostii iubiti

Este adevarat ca o relatie reusita se bazeaza pe comunicare, insa asta nu inseamna ca trebuie sa-ti “asasinezi” partenera de sex cu intrebari, chiar in timpul “actiunii”. Cu atat mai mult sa o pui sa faca comparatii intre tine si fostul. Pe langa faptul ca cel mai probabil nu iti va spune adevarul, o faci sa isi aduca aminte alte episoade amoroase in loc sa se concentreze la actul amoros cu tine.

 

 

2. Comparatia cu fostele

Ce e mai rau decat sa o intrebi una si alta despre fostii iubiti, in timp ce esti cu ea in pat? Sa o compari cu fostele iubite, in timp ce esti cu ea in pat! Si sa mai spui asta si cu voce tare, chiar daca e de bine. Daca vrei sa faca ceva care tie iti place, doar roag-o. Nu trebuie sa mentionezi ca X ti-a facut asta acum trei ani.

 

 

3. “E bine?”

Este in regula sa-ti intrebi iubita ce ii place in pat, insa asta n-ar trebui sa se transforme intr-un maraton Q&A in timpul actului sexual. Daca o intrebi constant, “iti place asta?”, “dar asta?”, ii transmiti faptul ca nu esti sigur pe tine. Mai mult, in loc sa se bucure de experienta erotica, va trebui sa se concentreze pe cum sa-ti stimuleze tie egoul. Daca, totusi, esti curios, astepta finalul si o poti intreba ce i-a placut si ce ar mai vrea in plus data viitoare.

 


4. Discutii despre marime

NICIODATA nu o pune sa te compare din punct de vedere biologic cu fostii iubiti. Daca a fost multumita de tine si de “marimea” ta, fii convins ca o sa afli. Fie prin ce spune, fie prin ceea ce NU spune.

 

Sfatulparintilor.ro