1. Silueta/forma fizica.

Din pacate, in ciuda superficialitatii acestei idei, trebuie sa recunoastem: o silueta in forma conteaza. Fa miscare, asadar, cum poti si cand poti. Incearca sa-ti mentii masurile de la haine in limitele decentei.

 

2. Spatele drept

O persoana cu o tinuta frumoasa, cu un spate drept, intotdeauna va atrage atentia mai usor. O postura frumoasa ajuta mereu, indiferent ce inaltime ai.

 

3. Imbracaminte decenta

Adesea auzi spunandu-se ca nu haina face pe om. Da, dar asta nu este valabil si la prima vedere. Niste haine decente, atent alese si puse pe tine, intr-o stare impecabila,  te vor face sa arati mult mai bine.

 

4. Increderea

Nu te simti amenintat, ai incredere in propriile-ti forte. Nu te ascunde in cazul in care vezi pe cineva care arata bine. Ai incredere in tine si priviste-l drept in ochi.

 

5. Fara comparatii

Nu te mai compara mereu cu alte persoane din jur despre care tu crezi ca sunt atractive. Nu trebuie sa tii diete drastice, sa slabesti 20 de kg sau sa incepi sa iei steroizi pentru musculatura proeminenta, ca sa arati mai bine. Comparatia cu aceste persoane nu te va face sa arati mai bine. Fii tu insuti.

 

6. Nu-ti afisa nesiguranta

Nu o data i-ai reprosat partenerului faptul ca se uita la o persoana care arata foarte bine? Atitudinea asta tine doar de nesiguranta ta in relatia cu el. Si partenerul va sfarsi prin a crede ca intr-adevar te temi ca va putea gasi alte variante mult mai atractive decat tine si va sfarsi prin a crede ca nu esti deloc atractiva.

 

 7. Arta atingerii

Una dintre armele seductiei care te va ajuta sa pari mult mai atractiv este sa stii cum sa folosesti atingerile. O atingere la momentul potrivit, la locul potrivit, atarna geru.

 

 

8. Parfumul potrivit

Oricum propriul corp produce feromoni care dau o nota proprie fiecaruia, iar nota proprie poate fi accentuate si pusa in valoare numai cu un parfum bine ales. Cand mirosi bine, mereu esti mai atractiv.

 

9. Sanatatea

Nimeni nu poate fi atractiv si sexy decat intr-o perfecta stare de sanatate. Nu neglija acest aspect, dormi bine, hraneste-te sanatos si fa-ti analize in mod regulat.

 

10. Ingrijeste-te

Nu o data ai vazut pe strada persoane incredibil de atractive, desi poate ca purtau doar un jeans si un tricou, dar super ingrijite? E adevarat: ingrijeste-te, foloseste mereu produse de infrumusetare, fa-ti un masaj, mergi la coafor, ai grija sa ai mereu o manichiura si pedichiura corespunzatoare. Vei vedea multe schimbari in bine.

 

 11. Putin mister

Un aer misterios mereu te va face sa pari sexy si atractiv. Nu te dezvalui prea mult, din prima, in fata persoanei cu care vorbesti. Daca te arati prea entuziast si superfericit sa cunosti pe cineva, vei pierde mult teren in fata celuilalt.

 

12. Contact vizual

A-ti privi interlocutorul drept in ochi e mereu sexy. Atunci cand ii vorbesti, priveste-l drept in ochi si nu-i ocoli pentru nimic in lume privirea.

 

13. Obiceiuri sanatoase

Pastreaza-le mereu: dusul zilnic, niste dinti albi, curati, mereu proaspat periati, un par curat si aranjat, un ten ingrijit, toate te vor face sa arati atractiv si sexy.

problemesex.ro