1. Scorpion

Esti pasionala, esti deschisa la orice lucru nou, ai un libido bine dezvoltat si nici urma de complexe sau inhibitii. Esti seducatoare, comunicativa si nu ai nevoie de o experienta bogata ca sa devii priceputa la sex. Adevarul este ca îti place sexul si pui pasiune în fiecare atingere.

 

2. Fecioara

În mod surprinzator, femeia fecioara este o amanta ideala pentru multi barbati. Chiar daca pare retrasa, tacuta si prea serioasa, Fecioara devine o alta persoana când ajunge în pat cu barbat, fie ca îl iubeste sau e o relatie de o noapte.

 

3. Leu

Esti sigura pe tine si lipsita de complexe, iar femeile cu aceste calitati au un atu în fata celorlalte. Îti place sa stralucesti, sa fii admirata, îti iubesti corpul si ai o atitudine foarte sexy, ca orice femeie care stie ce vrea de la iubitul ei.

 

 

4. Balanta

Femeia Balanta este una din cele mai pricepute amante, desi nu toti barbatii stiu sa aprecieze calitatile ei. Are gusturi foarte rafinate, pe care nu le înteleg toti barbatii. Dar cei care sunt pe aceeasi lungime de unda cu ea sunt foarte încântati de placerile pe care stie sa le ofere.


5. Berbec

Femeia din Berbec este genul care stie ce vrea si nu se da în laturi de la nimic când vrea sa seduca un barbat. Iar pe barbati îi excita gândul ca sunt atât de doriti, asa ca preludiul e deja asigurat. În plus, nativele acestei zodii parca stiu sa ghiceasca gândurile partenerului de sex.


6. Varsator

Gata oricând de experimente sexuale din cele mai ciudate, femeia din Varsator are si o experienta bogata în materie de sex, asa ca stie ce îsi doreste un barbat. Cunoaste tot felul de tehnici exotice gata testate de ea care îi dau pe spate pe partenerii ei de sex.

 

Horoscop sexual :CEI MAI BUNI AMANTI ai zodiacului. Vezi pe ce loc se afla iubitul tau7. Rac

Femeia din Rac este o amanta buna atunci când iubeste pentru ca îi refuza nimic partenerului si pune tot sufeltul în ceea ce face. Ar putea fi si mai buna în pat daca nu ar o multime de complexe, inhibitii si prejudecati.


8. Capricorn

Femeia Capricorn îsi doreste sa fie o amanta buna si urmareste cu atentie reactiile partenerului, încercând sa-i faca pe plac. Defectul ei este ca e destul de complexata si nu are încredere în calitatile ei si nici în corpul ei, iar asta nu le place barbatilor.

 

 

9. Gemeni

Femeia Gemeni este o seducatoare fara pereche si pare amanta perfecta. Însa ea se pricepe mai bine la cuvinte. Când vine vorba de fapte nu mai e atât de buna si nici nu prea este interesata sa învete, convinsa ca barbatii o adora pentru personalitatea ei.

 

10. Sagetator

Si femeia din Sagetator este o mare seducatoare, dar pentru ea scopul nu este sexul, ci jocul seductiei în sine. Îi place sa tachineze, sa atraga, sa incite, dar când ajunge în pat cu ea, barbatul va avea parte de o mare dezamagire.

 

11. Taur

Numai anumiti barbati stiu sa aprecieze calitatile femeii din Taur. Ea este foarte romantica si un pic cam lenesa. Prefera sa stea linistita la o masa cu un pahar de vin în mâna si sa-i faca cohi dulci partenerului. Sexul nu este unul din punctele ei forte, dar are destule modalitati de a compensa.

 

12. Pesti

Pentru nativele din Pesti, sexul nu este foarte important. Evident, apreciaza si ele o partida de sex reusita, dar pun mai mare pret pe romantism, pe sentimente si nu se straduiesc atât de mult în pat, crezând ca alte lucruri pe care le fac sunt suficiente. 
unica.ro