Mentalitatile s-au schimbat, iar globalizarea a adus cu sine si o scadere a calitatii relatiilor. Majoritatea tinerilor au inceput sa experimenteze sexul de tip fast-food, care nu presupune implicare emotionala.

 

Sexologul Gabriela Marin sustine ca exista o adevarata criza sexuala in societatea actuala. tinerii care fac sex pe repede inainte, fara sa simta ceva unul pentru celalalt, se despart cel mai repede.

 

„Din nefericire, din cauza unui cumul de factori, care include timp liber mai putin, viata mai stresanta, alimentatie neechilibrata etc., Am ajuns sa ne folosim doar 10% din capacitatea noastra sexuala. Este ca si cum am avea o casa foarte frumoasa, cu nenumarate camere si o gradina fascinanta, iar noi ne limitam sa locuim doar la subsol.

 

Sunt foarte multe etaje si camere confortabile in aceasta casa, dar noi nici nu stim ca ele exista macar. Am invatat foarte bine sa locuim la subsol, intrezarim doar putin din gradina si florile parfumate care ne inconjoara si credem ca asta este tot.

 

Ne lipseste implicarea emotionala in relatie, ne lipseste viata traita mai lent, ne lipsesc momentele acelea speciale in cadrul carora lasam toate grijile deoparte si ne relaxam impreuna cu persoana iubita”, explica sexologul Gabriela Marin, conform ziarul Ring.

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com