In plus, exista diferite tipuri de orgasme, unele mai usor de atins decat altele. Pentru a le experimenta, ai nevoie doar de putina practica si rabdare.

 

Orgasmul clitoridian  Este mai usor sa experimentati un orgasm clitoridian decat cel vaginal. Acest lucru se datoreaza numarului de terminale nervoase pe care le are clitorisul. De asemenea, datorita localizarii sale este mai usor de stimulat. Cel mai bine este sa stimulezi clitorisul cu miscari usoare si cu un joc de ritm, cat si cu intensitate.Orgasmul vaginalAtingerea orgasmului vaginal este un pic mai dificila, dar nu imposibil. Vaginul nu are atat de multe terminale nervoase, deci are nevoie de o stimulare mai mare. In plus, exista mai multe puncte-cheie pentru a atinge orgasmul prin penetrare.  Este adevarat ca dureaza mai mult timp si rabdare, dar este o oportunitate de a te apropia de partenerul tau si de a te bucura de o placere imensa si intensa.


 Orgasmul mixtUnul dintre cele mai extaziante orgasme pe care le poti experimenta este orgasmul mixt. In acest sens, stimularea clitorisului determina muschii pelvieni sa se contracte producand un orgasm mai intens decat In
​​mod normal. Prin urmare, cel mai bine este stimularea clitorisului In timpul actului. Vei simti ceva unic.

 

Orgasmul anal, o placere senzationala si speciala  Sexul anal este unul dintre subiectele de tabu, deoarece putine cupluri il pratica regulat sau vorbesc deschis despre el. Cu toate acestea, odata este incercat, partenerii experimenteaza placerea la un nivel diferit. Anusul are multe terminale nervoase, astfel Incat penetrarea este mai intensa si mai placuta. Cu toate acestea, anusul are nevoie de o mica lubrifiere suplimentara. De asemenea, trebuie sa foloseasca un prezervativ pentru a evita orice infectie.

 

 


ele.ro