Iata 11 mituri despre sex, unele de-a dreptul hilare, prezetate de Trutv.com.    

 

 

1. Barbatii iubesc sexul mai mult decat femeile


De fapt: Daca esti barbat si crezi asta, sunt toate sansele ca tu, personal, sa te bucuri de sex, iar partenera ta sa nu prea agreeze deloc sexul cu tine.

 


2. Iti dai seama de cat de mare e penisul unui barbat dupa marimea piciorului.


De fapt: Nu exista nici o legatura dovedita intre cele doua marimi, ale penisului si piciorului. Cel putin, asa sustine stiinta.

   


3. Masturbarea duce la orbire


De fapt: Daca ar fi asa, nimeni de pe pamant n-ar putea citi materialul de fata.

   


4. Poti sa ramai insarcinata doar prin sarut


De fapt: E ok sa “inghiti” afirmatia de mai sus doar daca ai 4 ani. Daca esti adult… e bine sa-ti pui prezervativ prin alte parti.

 

 

5. Barbatii se gandesc la sex la fiecare sapte secunde


De fapt: Daca ar fi cu adevarat asa, si barbatii s-ar gandi la sex cu o frecventa asa de mare inclusiv in timpul unei partide de fotbal, atunci… footbalul n-ar mai fi ceea ce este, in mod evident.

   


6. Lungimea medie a unui penis este de 20 cm.


De fapt: lungimea medie a unui penis e de 15 cm.

   


7. Bombonelele verzi M&M’s excita


De fapt: Daca bombonica nu e albastra si nu e adresata clar domnilor pentru o erectie reusita, atunci nicio bombonica verde nu creste excitatia.

 


8. Sting a facut sex tantric timp de 8 ore


De fapt: Asta chiar ca e mit urban pur! Sexul tantric poate dura ore, e adevarat, dar e o stare mentala, nu o activitate fizica.

 


9. Cazile dotate cu hidromasaj previn sarcina


De fapt: ba dimpotriva, cazile cu hidromasaj favorizeaza instaurarea sarcinii, mai ales daca esti plecata in luna de miere cu sotul si ai camera de la hotel dotata cu asa ceva.

   


10. Casatoria intre rudele de gradul doi, gen verisori, determina retardul


De fapt: daca ar fi cu adevarat asa, atunci o groaza de locuri din lumea asta, unde e perfect legal sa te mariti cu verisorii, ar fi pline de handicapati!

 


11. Testiculele albastre la culoare presupun o boala fatala


De fapt: Se prea poate ca testiculele sa se cam albastreasca dupa episoade indelungi de excitare, fara finalizare, si sa fie cam dureroase. Dar daca afirmatia de mai sus ar duce la fatalitate, inseamna ca toti absolventii de liceu, in noaptea balului de absolvire, ar fi… in randurile fatalitatii!

    

 

Sursa foto: Google.com

Sfatulparintilor.ro