Inclusiv experiente neplanificate sau decizii regretabile. Totusi, CV-ul tau sexual trebuie sa fie bogat si sa cuprinda o serie de partide de amor obligatorii.

 1. Sexul pentru prima oara

 

Prima partida de amor reprezinta o piatra de hotar importanta in cariera ta sexuala. Este momentul obtinerii certificatului de absolvent in materie de sex, unul dintre examenele cu emotii, dar pe care nu ai cum sa nu il treci.

 

 

2. Sexul in care stii ce faci

 

Probabil ca dupa prima experienta sexuala vor mai urma cateva in care vei sovai fiindca nu stii foarte bine ce ai de facut, insa va veni un moment in care vei detine toate informatiile si vei deveni maestru emerit. Nu vei mai fi un amator care se balbaie, nu o vei mai lua pe ghicite, ci vei merge inainte cu incredere, pentru ca stii ce ai de facut.

 

 

3. Sexul fara inhibitii

 

Chiar daca se intampla atunci cand esti in vacanta, relaxata, sau cand ai baut un martini in plus, acest tip de sex iti va lasa amintiri de neuitat. Iti vei dori iar si iar astfel de experiente salbatice.

 

 

4. Sexul de dimineata

 

Uneori ai nevoie de ceva mai bun decat de ceasul desteptator. Vei veni la serviciu cu un zambet larg pe fata, pe care si sa vrei si nu vei putea sa ti-l ascunzi. Oricum ar fi, merita.

 

 

5. Sexul incredibil de bun

 

Sexul in public, jucariile sexuale, jocurile de rol, toate acestea au un rol important in calificarea unei partide de amor drept excelente. Si e bine sa incerci astfel de experiente, cel putin pentru a-ti trata curiozitatea.

 

 

6. Sexul zgomotos

 

Sexul „silentios” poate fi frustrant. Cu atat mai mult cu cat iti aminteste de experientele avute in casa parintilor, cand trebuia sa te abtii de la a face zgomote. Insa macar din cand in cand, o partida de amor exploziva, in care sa nu te abtii nicio secunda sa-ti manifesti cat mai zgomotos trairile este extrem de relaxanta. Te vei gandi adesea la ea si iti vei dori sa o repeti cat mai curand.

 

 

7. Sexul de adio

 

Poate ca esti in prag de despartire sau abia ce te-ai separat de iubirea vietii tale. Oricare ar fi motivul, o partida de sex in aceste momente va fi pasionala, indiferent daca partenerul este cel vechi sau e vorba doar despre o aventura de-o noapte.

 

Sursa foto: Googe.com

ele.ro