Dar sunt momente in care pur si simplu te plictisesti de clasica pozitie „in genunchi” si ti-ai dori sa experimentezi si alte miscari, poate ceva mai confortabile, care sa nu stirbeasca din placerea actului in sine. 

 

Ti-am pregatit mai jos 4 pozitii pentru sex oral foarte comode, care iti garanteaza faptul ca il vei aduce pe partenerul tau in culme a extazului!

 

 

5 pozitii pentru sex oral


Pozitia lenesului - iubitul tau sta intins pe spate, iar tu stai in pozitia copilului, cu capul pe o perna asezata pe abdomenul lui. Din aceasta pozitie, vei avea „unghiul” perfect pentru un sex oral de nota 10, fara sa stai intr-o postura inconfortabila. In plus, iubitul te poate mangaia prin par, ceea ce te va excita la maximum. 

 

 

Pozitia „adio, dureri de spate!” - asaza-i iubitului (care sta intins pe spate) o perna sub sezut, astfel incat trunchiul lui sa se inalte cat mai mult. Stai deasupra lui, in genunchi, cu mainile sprijinite pe coapsele lui si cu posteriorul usor arcuit. Iti garantam ca va simti valuri de placere, iar tu vei scapa de corvoada chinuitoarelor dureri de spate.

 

 

Pozitia 69 confortabila - desi aceasta pozitie este adesea greu de pus (si de mentinut) in practica, exista o varianta mult mai placuta, pentru ambii parteneri. Stati amandoi pe o parte, el cu genunchii usor indoiti si cu capul intre picioarele tale, iar tu cu picioarele flexate la nivelul bazinului, cu capul intre picioarele lui. In loc sa-ti faca sex oral, propune-i sa se joace cu vaginul tau cu ajutorul unui vibrator, astel incat senzatiile sa fie intense de ambele parti. 

 

 

Pozitia regelui - el sta asezat pe scaun, iar tu stai in genunchi in fata lui, cu genunchii pe o perna. Foloseste-ti toate atuurile pentru a-l aduce la extaz: fa cerculete cu limba in jurul penisului si sustine baza acestuia cu ajutorul degetului mare si a celui mijlociu.

 

 

„Autosatisfacerea” - nu, nu isi face singur sex oral, ci doar pozitia denota o astfel de imagine. Stai intinsa pe spate (de preferat pe o canapea joasa), iar el sta ingenuncheat pe podea, la marginea patului, cu o perna sub genunchi si cu penisul la nivelul fetei tale. Pozitia permite o „penetrare” adanca si un „peisaj” mai mult decat excitant pentru iubitul tau, care va ajunge la orgasm garantat. 

 

 

Sursa foto: Google.com

Csid.ro