Pentru ca Luna Noua este o perioada de inceputuri noi, semnificatia acestei zile deosebite ne poate aduce succes in orice fel de intreprinderi, dar in special pe componenta financiara. Principalul lucru este sa putem vedea aceasta oportunitate si sa nu ratam sansa.

 

 

Opozitia Lunei Noi cu Jupiter ne atentioneaza ca ar trebui sa uitam de aroganta si ambitii sporite, pentru ca pot juca impotriva noastra. Sa evitam conflictele si disputele pentru ca orice neintelegere poate provoca un dezacord serios si va fi dificil sa restabilim relatii bune.


 

 

 

Energia Lunii Noi este completata si de intrarea in Taur a planetei Uranus, planeta reformelor, inventiilor, aeronauticii, electricitatii, tehnologiilor, afacerilor bruste, drumurilor, televiziunii, astrologiei, dar si a loviturilor de stat, revoltelor.

 

 

Astfel de eveniment are loc odata in 7 ani si se manifesta pe parcurs. Uranus are tendinta de a acutiza problemele ascunse, iar Taurul de a le scoate la suprafata in planul material, cu alte cuvinte, Uranus va testa la rezistenta planul material. Ca urmare, ceea este instabil risca sa se naruie. Cu siguranta, sub incidenta acestor influente, putem enumera liniile de electricitate, planul de conexiune entsoe, internetul, aeroportul, tehnologizarea agriculturii.


 

 

 

Schimbarea pe care ne-o aduce Uranus si tendinta Taurului spre stabilitate si securitate, ne indeamna sa ne concentram asupra acceptarii schimbarii, care vizeaza tot ce este guvernat de Taur. In momentul cand intelegem ca totul este temporar, acceptand schimbarea adusa de Uranus, putem sa gasim linistea si securitatea de care ne vorbeste Taurul.

 

 

Un alt eveniment semnificativ a lunii mai este tranzitarea Taurului de catre Mercur. Acest fapt ne indica ca trecem de la teorie la practica in toate activitatile mercuriene: comunicatiile, intalnirile, negocierile, activitatile intelectuale, comertul. Astfel, Taurul aduce stabilitate si concretitate in gandire, iar in comert mai putin dinamism si mai multa fermitate.

 

  

Incepand cu 19 mai, Venus intra in semnul Racului si vom avea o perioada de stabilitate emotionala, care va da o atmosfera calma in casa dvs. Perioada este oportuna casatoriilor in caz ca planuiti un astfel de eveniment.Perfecte