Iti venim in ajutor si iti ofera cateva idei. Nimeni nu stie exact de cat timp se sarbatoreste Ziua Copilului pe data de 1 iunie in Romania si la noi in tara. Se stie, insa, ca pentru prima data 1 iunie a devenit Ziua Copilului in anul 1925, in cadrul "Conferintei Mondiale pentru Protejarea si Bunastarea Copiilor", la Geneva. Atunci mai multe tari au adoptat conceptul. Iata mesajele pentru copii pe care le poti trimite:

 

 

1. Pastreaza mereu copilaria in suflet si viata ta va fi mult mai frumoasa. La multi ani, dragul/draga mea!

 

2. Dragul/draga mea, sa te bucuri de toate minunile acestei luni si viata sa-ti fie mereu vesela ca acum. La multi ani!

sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

 

3. Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag! toate visele sa ti se indeplineasca!

 

4. Ziua Copilului 2018. La multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se indeplineasca!
Traieste-ti copilaria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai intorc! La multi ani, fiule/fata mea!

 

5. Pastreaza-ti mereu zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri cun erau in prima zi in care m-ai vazut. La multi ani, copil frumos! Mama te iubeste.

 

6. La multi ani, copile! Este 1 iunie! Este ziua ta! Sa cresti cu zambetul pe buze si viata sa-ti fie asemeni unui cer senin.

 

7. La multi ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

 

8. 1 iunie va fi mereu ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai daruit mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La multi ani si te iubesc mult!

 

9. Ziua Copilului 2018. Mesaje pentru prieteni! La multi ani de Ziua Copilului! Sa nu-ti pierzi niciodata puritatea din suflet!

 

10. Viata sa-ti aduca numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit. La multi ani!

 

11. Pastreaza pentru totdeauna in suflet copilul din tine si nu va fi niciodata prea tarziu sa te bucuri de o copilarie fericita. La multi ani!

 

12. Sa ai mereu sufletul pur, zambetul gingas si viata fara griji asemenea unui copil. La multi ani!

 

13. Nu uita sa te joci mereu, caci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteste-le si celor din jur de asta! La multi ani!
Nu te grabi sa cresti! La multi ani!

 

14. La multi ani copilului din tine.

 

Sursa foto: Google.com

Realitatea.net