BERBEC

Nativii din aceasta zodie sunt fumatori inraiti si au si o pasiune pentru alcool. Este o zodie extrem de incapatanata si cu greu poti convinge un Berbec sa renunte la aceste doua vicii odata ce a cazut in patima lor.

 

 

TAUR

Taurul este o fiinta care pune mare pret pe senzualitate si sexualitate, asa ca adesea poate pica in capcana frustrarii sexuale. De aici nu mai este decat un mic pas pana la se refugia in alcool si tutun.

 

 

GEMENI

Este o zodie extrem de temperamentala, care simte o pasiune nebuna pentru sex, adrenalina si tigari. Insa Gemenii sunt mai degraba inclinati spre dependenta de sex, mai mult decat oricare alta zodie.

 

 

RAC

Racii au tendinta de a se stresa foarte tare pe seama felului in care arata din punct de vedere fizic si se lupta lipsa de incredere in propria persoana. Aceasta preocupare excesiva de propria imagine ii poate transforma in persoane extrem de triste, gata sa se refugieze in alcool si diverse medicamente "dubioase".

 

 

LEU

Leii sunt persoane foarte vicioase si asta din cauza faptului ca de multe ori se cred prea buni pentru restul omenirii. Nu trebuie sa fii surprinsa daca ii descoperi pierzand sume fabuloase la jocuri de noroc. Se pot refugia si in sex sau driguri atunci cand lucrurile nu ies asa cum vor ei.

 

 

FECIOARA

Fecioarele sunt persoane dependente de munca. Mereu sunt implicate in cate o activitate. Cel mai mare viciu al lor, pe langa dependenta de munca, este alcoolul. Pe locul 2 tigarile, ca modalitate de a se relaxa.

 

 

BALANTA

Balantele sunt persoane idealiste, care atunci cand sunt aduse cu picioarele pe pamant nu se adapteaza prea bine la realitate. Asa ca cel mai simplu le este sa se refugieze in "calmante" de genul drogurilor recreative.

 

 

SCORPION

Nativii din aceasta zodie au o predilectie pentru sex si pornografie.

 

 

SAGETATOR

Sagetatorii sunt persoane "nelinistite", care isi doresc mereu actiune. Aceasta dorinta a lor de a realiza mereu cate ceva ii face extrem de predispusi la sexul fara obligatii, alcool si tutun 

 

 

CAPRICORN

Fiind persoane extrem de echilibrate, Capricornii au cele mai mici sanse de a cadea in capcanele viciilor. Insa, la urma urmei sunt si ei tot oameni... asa ca au tendinta de a fi victimele tulburarilor alimentare, cauzate de obsesia pentru propria imagine si de dorinta de a fi supli.

 

 

VARSATOR

Nativii din aceasta zodie sunt persoane aventuriere, carora le plac experientele noi. Sunt inclinate sa cada prada drogurilor recreative.

 

 

PESTI

Nativii din Pesti se refugiaza in alcool pentru a scapa de stres. Tot bautura este solutia lor si pentru esecul in dragoste. Este o zodie depresiva.

Perfecte