Majoritatea persoanele aleg sa savureze frumusetea muntilor in perioada zilelor de odihna din timpul iernii, insa designerul de incaltaminte, Irina Calancea, a avut alte preferinte pentru acest inceput de an: „Fiind iarna, caut destinatii unde domina caldura, asa simt ca anotimpul trece repede,  iar destinatiile exotice sunt cele mai potrivite. Republica Dominicana in aceasta perioada este cea mai recomandata ca destinatie, in primul rand, pentru temperatura apei, poti face baie in Oceanul Atlantic si in Marea Caraibilor.”

 

 

Se pare ca nu este vorba doar de o simpla escapada la mare: „Aceasta calatorie este cu ocazia zilei de nastere a iubitului meu. Este o traditie deja pentru noi, sa petrecem zilele de nastere intr-o vacanta, iar de aceasta data am decis sa fie aici.”

 

 

Designerul a fost impresionat la maxim de splendoarea acestei destinatii: „Am vizitat Insula Saona care e extrem de frumoasa, virgina, o plaja cu nisip alb si fin, cu apa azuriu spre turqoise. Am mai fost si intr-un parc de distractii cu diverse activitati cum ar fi zip line, sarituri in apa, cascade. Am vazut si o pestera in care exista o laguna formata din 3 tipuri de ape: apa de munte, apa de rau si apa de mare, fiind de o culoare azurie spre albastru electric, o experienta unica.” 

 

 

„Oamenii sunt foarte prietenosi, pentru tips-uri iti ofera servicii exclusive, cum ar fi rezervare in restaurante unde nu mai sunt locuri,  incearca sa te deserveasca cat mai des, sa te surprinda cu ceva placut cum ar fi sampanie in camera si pana la prosoape pe care ti le aduc direct pe plaja.”, a mai adaugat Irina.   

 


Pe langa plimbarile pe plaja, blonda a povestit si despre cum isi petrece timpul, dar si cat timp va dura acesta escapada: „Sunt adepta excursiilor in calatorii, in asta investesc cel mai mult, ori de cate ori si oriunde as pleca, practic shoppingul nu exista in calatorii. De aceasta data aventura dureaza 7 zile, pentru ca ambii muncim si nu ne permite timpul sa stam mai mult. De obicei, aproximativ o data la o luna si jumatate, iesim din tara pentru ca ne plac calatoriile, experientele noi si ne dau un suflu proaspat in relatie, refresh la munca,  inspiratie,  relaxare, emotii, aventuri etc.”

 

 

Irina Calancea realizeaza la comanda incaltaminte deosebita şi personalizata pentru femei. Brandul creat de ea a fost lansat in anul 2011 si de atunci se bucura de un mare succes. Invitata, acum ceva timp, la O Seara Perfecta, designerul a vorbit despre aceasta fumoasa pasiune, transformata in afacere. Cum arata operele semnate de ea, dar si ce detalii interesante a spus, vezi aici. 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com 


Perfecte