Cina caritabila a avut loc imediat dupa spectaculosul si memorabilul concert de la Sala cu Orga, sustinut de Valentina Nafornita impreuna cu invitatii speciali: violonista Rusanda Panfili, baritonul Mihai Dogotari si Moldovan National Youth Orchestra.  

 

 

Carpaccio de Scoici Saint Jacques & canela din creveti afumati cu sos din fructul pasiunii, risotto, foie grass cu sos de trufe, iar la desert Mousse de ciocolata cu marmelade din fructe exotice, acestea sunt bucatele cu care s-au delectat cei peste 70 de invitati. Gazdele cinei caritabile, oamenii de afaceri, Lucia si Dorian Berdos si-au primit oaspetii, ca in fiecare an, in selectul lor restaurant cu bratele larg deschise. Felurile de mancare, aduse pe rand, ii lasau pe oaspeti cu gura apa. 

 

 

Ca si anul trecut, cea care a moderat evenimentul a fost Sorina Obreja. Pentru  prezentatoarea Pro TV acest eveniment are o insemnatate aparte. Oaspetii in frunte cu ambasadoarea Galei Generozitatii, celebra soprana, Valentina Nafornita, n-au ezitat sa isi manifeste partea sa caritabila si la licitatia fara strigare. 

 

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com

Perfecte