La doar ai sai 22 de ani, Oleg Novogolub, in cadrul Concursului de Bodybuilding si Fitness 2017, din Moldova a obtinut titlul de Dublu - Vicecampion in categoria Men's Physique dintre juniori si in categoria da varsta deschisa. Pana in anul 2017 a participat la concursuri de Powerlifting fiind desemnat multiplu Campion al Republicii Moldova, in categoria lui si Campion Absolut al Republicii Moldova, in anii 2015-2016, dar mai are inca trei titluri de Campion Mondial de Powerlifting, in federatii deferite si o data Vicecampion Mondial.

 

 

 

 

Oleg ne spune ca si-a inceput cariera sportiva inca din copilarie.
"Am inceput sa ma ocup cu inotul la bazin, timp de sapte ani. Odata bazinul a fost inchis, pe un an de zile si am venit la sala de forta. Deja din anul 2011 eu ma ocup la sala. Au trecut sapte ani, de cand eu ma ocup intensiv cu sala de forta si in perioada aceasta mi-am conturat corpul".

 

 

 

"Ma alimentez foarte atent, calculez toate caloriile si proteinele, grasimile si glucidele in dieta mea, plus antrenamente intensive de trei-patru ori pe saptamana, cate una-doua ore la fiecare antrenament".

Practica inotul, fitnessul, powerliftingul  si ridicarea halterelor clasic in atletica grea.

 

 

 

 

In timpul liber ii place foarte tare sa citeasca. "Genul meu preferat de carti sunt cele stiintifico-fantastice. Dar daca eu obosesc tare la sala, atunci prefer sa vizionez un film". Oleg Novogolub mai este pasionat de medicina, fizica si matematica, dar de curand a inceput sa studieze si economia.

 

 

 

De fire modest, frumosul moldovean ne povesteste ca nu prea este popular in randul fetelor ca un potential iubit, dar foarte popular printre fete si femei ca antrenor. Se mandreste cu faptul ca toti elevii lui au rezultate bune. Dar spre nefericirea fetelor, inima frumosului antrenor este  deja ocupata. Cine oare este norocoasa?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/OlegNovogolub
 

Perfecte