Uite ca este posibil, iar acest posibil a fost creat de Compania Samsung. Noile televizoare Samsung QLED TV 2018, create de compania Samsung, au un design impresionant si functii inteligente, care garanteaza un nou nivel de satisfactie in urma vizionarii. Mai mult, televizorul nu este doar un simplu obiect unde vei privi filme sau emisiuni, acesta este creat in asemenea mod, incat sa se contempleze cu designul incaperii tale, pentru a deveni el insusi un mic obiect de arta. Afla in continuare cum este posibil un astfel de lucru.

 

Noile dispozitive Samsung QLED TV 2018 au fost concepute pentru a oferi o placere maxima si o imersiune completa in timpul vizionarii pentru utilizatorii din intreaga lume. Televizoarele sunt usor de setat si, in acelasi timp, ofera cea mai buna impresie de familiarizare cu continutul.

 

 

Televizoarele Samsung QLED TV 2018 sunt realizate in baza tehnologiei specializate a punctelor cuantice. La baza acesteia sta procesul de transformare a luminii intr-o culoare exacta. Acest lucru permite reproducerea culorii in volum de 100%, precum si afisarea cu exactitate a mai mult de un miliard de nuante. Ecranul realizat in baza punctelor cuantice ofera o calitate impresionanta a imaginii si o rezistenta ridicata la epuizarea pixelilor (pixel burnout).

 

Mai mult, noua tehnologie HDR 10+ permite reglarea unui nivelul optim de luminozitate si contrast pentru fiecare scena. Datorita acestui fapt, imaginea ofera o transmisie imbunatatita a tuturor detaliilor ce corespund intentiei regizorului.

 

In continuare iti prezentam 6 puncte, de ce Samsung QLED TV 2018 ar trebui sa nu lipseasca din livingul tau.

 

 

Unicitatea Samsung QLED TV 2018

 

Televizorul este unul dintre elementele principale ale interiorului casei. Insa atunci cand este oprit, ramane ecranul negru, care de multe ori, nu se incadreaza in armonia ambiantei incaperii. De aceea, Samsung a decis sa-si imbunatateasca televizoarele, pentru ca acestea sa devina completarea principala a interiorului incaperii. Astfel, ecranele intunecate si nenumaratele fire de cablu sunt in trecut. Acum va puteti bucura de un televizor Samsung QLED TV, cu un ecran mare, o reproducere exceptionala a culorilor si un contrast clar in orice iluminare exterioara. Mai mult, ecranul televizorului Samsung QLED TV 2018 este un obiect de arta unic care se integreaza armonios cu interiorul casei dumneavoastra. Utilizand telecomanda universala unica, puteti controla dispozitivele externe conectate, comuta canalele si cauta continut pe internet, folosind comenzi vocale. Nu va ramane decat sa experimentati. 

Regim ambiental, atunci cand televizorul devine arta

 

Printre caracteristicile cheie ale noilor televizoare Samsung QLED TV 2018 este „Regimul ambiental”, care permite dispozitivului sa se potriveasca cu usurinta cu interiorul oricarei case si sa devina un obiect de arta, atunci cand televizorul este deconectat. Mai mult, optiunea transforma televizorul intr-un centru de informare la domiciliu, care afiseaza imagini cu muzica de fundal sau fotografii. In plus, noua functie recunoaste culoarea si modelul de pe peretele din spatele televizorului si regleaza imaginea folosind aplicatia SmartThings. 

Ecran fara chenar

 

Tendinta modernitatii este de a trai fara limite. Deoarece Samsung este o companie inovatoare, Samsung QLED TV 2018 a fost creat cu un ecran unic, fara chenar, care va ajuta sa va bucurati de filmul dumneavoastra preferat, fara a limita vizibilitatea imaginii. Datorita designului minutios de 360​​°, televizoarele Samsung QLED TV 2018 sunt impecabile din orice unghi. Designul fara chenar creeaza un efect de imersiune complet, iar imaginea prinde viata in fata dumneavoastra. 

Cablu invizibil

 

Aspectul rafinat al televizorului nu trebuie deteriorate cu firele incalcite cu care ne-am obisnuit. In televizoarele Samsung QLED TV 2018, au un fir aproape invizibil, care inlocuieste toate firele pentru conectarea televizorului. Prin urmare, televizorul se integreaza perfect in interiorul casei dumneavoastra.

 

Ce inseamna „One remote control”?

 

„One remote control” este o telecomanda universala, prin care veti putea gestiona toate dispozitivele si continutul conectat, precum si configurarea simplificata a televizorului Smart TV si controlul TV prin intermediul aplicatiei SmartThings. Tehnologia SmartThings va permite sa va conectati la toate dispozitivele inteligente din locuinta dumneavoastra, de la smartphone la aparatele de uz casnic. Astfel, acum puteti sa controlati totul, fara sa va distrageti de la lucrurile importante. 

Fara spatiu dintre televizor si perete

 

Samsung QLED TV 2018 va permite sa-l instalati incredibil de aproape de perete. Datorita acestei fixari, televizorul se potriveste armonios in interiorul camerei. Cu siguranta vrei sa testezi noile televizoare high tech de la Samsung. Acum ai aceasta oportunitate in magazinele Maximum, Bomba si FoxMart. Pentru mai multe informatii, vizitati news.samsung.com sau site-ul oficial.

 

3 ani de garantie, exclusiv in retelele Bomba, FoxMart, Maximum si High-tech.

 

*Acest articol este un produs comercial.

 

 


 

Perfecte